Kese İçerikleri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -AGAѕєякαη55- tarafından 25 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, petim için +10.5 isabet olasılığı mı daha faydalıdır yoksa +5.75 top hasarımı anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

2. .Poyraz.

.Poyraz. User

Merhaba,

Normal haritalarda isabeti, özel harita yapıyorsanız top hasarını kullanmanız daha doğru olacaktır.

İyi oyunlar.

Son düzenlenen: 27 Ekim 2017
  3. Akıncı11

Akıncı11 User

Kralın ganimet kesesi hakkında herhangi bir bilgi bulamadım. Keseler hakkında bilgi ya da bilgi alabileceğim bir link verir misiniz?

4. Noddegamra

Noddegamra Guest

5. ---
    Öncelikle iyi günler. Yaklaşık 4 saat önce ganimet kesesi satın almıştım. (Kral'ın ganimet kesesi) Hesabımda yüklediğim şeyi göremiyorum. Hesabımdan ödeme için para kesintisi oldu. Bunu en yakın zamanda düzeltmenizi önemle arz ederim. Saygılarımla...

6. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Lütfen destek ekibimiz ile iletişime geçiniz. Destek ekibimiz hesabınızı inceleyerek size yardımcı olacaktır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

7. Öncelikle iyi günler. Yaklaşık 1 buçuk saat önce ganimet kesesi satın almıştım. (Kral'ın ganimet kesesi) Hesabımda yüklediğim şeyi göremiyorum. Hesabımdan ödeme için para kesintisi oldu. Bunu en yakın zamanda düzeltmenizi önemle arz ederim. Saygılarımla...

BU KONU İLE İLGİLİ SUPPORTA ULAŞTIM AMA GEREKLİ BİLGİYİ ALAMADIM...

8. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Destek ekibi ile iletişime geçiniz lütfen. Hesap inceleme yetkisi destek ekibimizde bulunmaktadır. Forum yetkilileri hesabınızı inceleyip göremez. Destek ekibimiz size yardımcı olacaktır.

9. destek ekibiniz support değilmi

10. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Evet, support ile iletişime geçmişseniz size geri dönüş sağlayacaklardır. Lütfen yanıtlanmasını bekleyiniz.

11. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

-5 % zırh plaka bonusu özelliği ne zaman düzelecek yoksa bu özellik artık kullanılanılmıyacakmı. Teşekürler

12. zırh plaka daha çok npc lerden aldığınız darbelerde bariz olarak belli oluyor.
    rakipten aldığınız darbelerde; rakibin isabet olasılığı, şarapnel yağmuru,nişancının gözü, yetenek ve kaleleri, attığı gülle çok değiştiriyor. yanılabilirsiniz

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @ZaGoR-SÖK ,

+5% zırh plaka bonusu özel taşında herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Eğer sorun olduğunu düşünüyorsanız hesabınızın incelenebilmesi için lütfen destek ekibimiz ile iletişime geçiniz.

14. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Merhaba @ZaGoR-SÖK ,

+5% zırh plaka bonusu özel taşında herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Eğer sorun olduğunu düşünüyorsanız hesabınızın incelenebilmesi için lütfen destek ekibimiz ile iletişime geçiniz.
    Noddegamra, Bugün 19:26

Öncelikle konu kilitlendiği için tekrar konu açma gereği oldu. Belirttiğim sorun ile ilgili yukarıdeki gibi bir açıklama yapmışsınız ama 6 eylül 2017 tarıihli duyuru aşağıda ki bu duyurudan dolayı sorunun devam edeip etmediğini sormuştum çünkü aşağıdaki duyurudan sonra, sorun ile ilgili başka açıklama yapılmadı bizi sorun ile ilgili aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler..

Selam Korsanlar

Tasarım sorununu geçici çözmek için Zırh plaka taşının özelliğini değiştirdik.. Sorun düzeltildikten sonra taş kendi özelliğine geri döndürülecektir.

Seafight Ekibiniz.
    Son düzenlenen: 6 Eylül 2017
    Bigpatron, 6 Eylül 2017 Rapor Et

15. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @ZaGoR-SÖK ,

Buradan zırh plaka taşındaki hata düzeltmesinin yama çalışmaları ile ilgili duyuruya ulaşabilirsiniz.

16. 2017-11-14 20:08:07 1 x Çıkıntılı aldın.
    32 seviye BP seviyesine ulaştım 1 x çıkıntı verdi. ne bu ne işe yarıyor.
    normal ödülü: Seviye 32: 4x Yengeç Haritası 1x Agat 5x Lordun Ganimet Kesesi
    burada da 1 agat diyor bu ne?
    bana agat vermedi.

17. Çıkıntı gemiye takılan %50 Savaş Puanı taşıdır [​IMG]

18. Özel taş ikiside burdan bakabilirsin
    Not:ikiside aynı taş olabilir ama özel envarterdan bak

19. Agat ile Çıkıntılı aynı taştır.
    Yazıldığı gibi %50 Savaş Puanı Taşı'dır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.