Kese İçerikleri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -AGAѕєякαη55- tarafından 25 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. вσя∂σ*

вσя∂σ* Guest

Merhaba, @yumi

Evet. Şu anda sorun olduğu için -5 % zırh plaka bonusu özelliği kullanılamamaktadır.

Saygılarımla.

2. Blue-L!fe

Blue-L!fe User

peki bu %15 top onarım verimliliği ne demek özelliğ ne oluyor şifa güllesiyle fazla mı vurduruyor?

3. yumi

yumi User

Teşekkürler. taşı değiştirsekte bir sorun oluşturmadığını düşünüyorum. bu taş yerine başka bir taşı koymaktan bahsediyorum. taşı kaldırıp boş slota başka taş koymaktan bahsediyorum.

4. yeni taşlar mı geldi ?

5. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar Arkadaşlar ,

Duyuruları takip ediniz lütfen.

Saygılarımla.

6. taş keseleriyle birlikte gelen şans paketini 7 8 ay önce aldım son 3 aydır bekliyorum hala gelmiyor benle birlikte alanlar yine alabiliyolar ayrı bir sebebi mi var ?

7. atlas42

atlas42 User

Anasayfadan pazarlığı gör diyorsunuz değil mi?

8. Bir kere aldıysanız daha gözükmez gözükcegi zaman forumda duyuru yapılır

9. BüRKüT*

BüRKüT* User

Bu paketler kaldırıldımı.bayadır çıkmıyor taş yükseltme yapamıyoruz.

10. Menetli

Menetli Guest

Merhaba ,

Resmi duyuruları takip ediniz.Bu konuda bize bir bilgi ulaşmamıştır.

Saygılarımla.

11. Merhabalar ,
    Benim sorum -9.5 Dp Tamir süresi +%38 Hp Onarım Değeri bu taş ne işe yarıyor ben bu taşı gemiye taktım %12 hasar azaltma yerine tamir süremi kısaltır diye fakat bir değişme olmadı tamir süresini azaltarak inci kasmayı hızlandırmak istiyorumda yani bu taş ne işe yarıyor ve hasar azaltma yerine kullanmalımıyım. Şimdiden teşekkürler

12. Hasar önleme yerine takmayın. Başka bir favori tasarım bulup tamir taşınızı ona takın, tamir olurken o tasarımı seçersiniz.

Ayrıca değişme olmaması mümkün değil, ancak farkına varmamış olabilirsiniz. Kale ve yetenekten tamiriniz de açık mı?

13. açık değil kalede sadece barutluk ve rampa açık teşekkür ederim ben gözle görülür bir değişme olur sanıyordum ben farketmedim belkide.

birde açtığım konu ile alakalı değil ama vudu rahibi 4. seviye kalıcı olarak alınabiliyormu. 3.seviye nin tamiri ile 4. seviyenin tamiri arasında saniyede kaç fark var bilen varsa yanıtlarsa sevinirim. Yani inci ile 3. seviye almayı düşünüyorumda

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Eylül 2017
  14. Şöyle düşün kalen açık %40 kısaltıyorsun. 10 saniye yerine 6 saniyede tamir olucaksın.
    Taş takarsan %10 olsun, toplam süren %50 kısaltılcak ve 6 saniye yerine 5 saniyede tamir olcaksın. Yani taşın etkisi %10 değil %20 olmuş olcak.

Yetenek, kale ve buff olarak tamir süresini kısaltmayı dene, o zaman çok daha etkili olur ;)

4, 3'ün 2 katı hızlı. 3 kalıcı 4 paralı süreli.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Eylül 2017
    ***FurıousKing*** bunu beğendi.
  15. 2yle 3 ün rakam olarak farkı kaç bulamadım ben :D 2 dk da kaç biner tamir ediyor bu adamlar :D

16. [​IMG]
    2. Seviye Vudu Rahibi: Bu vudu rahibi saniyede orta miktarda Vudu Puanı yeniler ve devamlı geminde kalır.
    Etkisi: VP Onarım değeri 245

3. Seviye Vudu Rahibi: Bu Vudu Rahibi, her saniye büyük miktarda Vudu Puanı yeniler ve devamlı geminde kalır.
    Etkisi: VP Onarım değeri 675, 25.000 Vudu puanları

Vudu rahibi seviye 4: Oyunda bulunan en üst seviye vudu rahibi. Diğer rahiblerin aksine süreli olan bu rahibe ödeme sistemi üzerinden ve oyundaki ganimet sandıklarından sahip olabilirsiniz.

Etkisi: +1.000 VP onarım değeri ve 50.000 vudu puanları.

.Poyraz. bunu beğendi.
  17. .Poyraz.

.Poyraz. User

Merhaba,

Cevaplar için teşekkürler. Konu kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

18. KAL-EL21

KAL-EL21 User

Gemimde de 9.5 isabet bulunuyor. Pet kesesinden 13.5 isabet aldım. Mücevheri pete yerleştirdim ama vuruş gücümde bir artış olmadı. İki isabet mücevheri hem pet hem gemide olmuyor mu?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.