Kese İçerikleri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -AGAѕєякαη55- tarafından 25 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. canavar ustası paketi ve fizyon taşı paketleri nezaman çıkıcak

2. mamı_55

mamı_55 User

Bıkmadınız bu tür soruları sormaktan. Belirli tarihleri yok. Keyifleri ne zaman yeterse..

3. kale günü ne zaman çıkacak .d :D

mamı_55 ve La_Scorpio_Rego bunu beğendi.
  4. Menetli

Menetli Guest

5. bu petlerin özellikleri nelerdir

6. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba @jokerrmurathan ,

Lütfen bir konu oluşturmadan önce forumda ki SSS'lerin kontrolünü yapınız. Bunun bilgisi "Genel SSS" forumunda bulunmakta. Buraya tıklayarak evcil hayvanlar hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

7. Crowley

Crowley User

Efenim burda diyorsunuz da orda isabet yazıyor alanlar içinde top hasarı çıktı diyor bize içerdeki petlerin özelliklerini buraya yazabilir misiniz ?

8. Crowley

Crowley User

dostum diyorum ki bak orada, forumda yazılanla petin içindeki taş bir değil diyorum. bana petin içinde şu anda hangi taşlar var onlar lazım.

9. Bence içeriğinin önemi yok bi tane canavar usta paketi al onların içeriğinden daha iyisi çıkar genelde isabet kaçınma çıkıyor zaten hatta günlük giriş yarın vericek heralde

Görünüşe önem vermiyosan kese aç ve cıkanları Pete tak bence

kaptatr2 bunu beğendi.
  10. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Pet içerikleri;

İyi oyunlar, iyi forumlar.

NightWish66 bunu beğendi.
  11. süreli hasar azaltma adlı ÖZEL TAŞ aldım nası kullancam taşı gemime koydum
    ama nasıl çalışıcak onu çözemedim

12. Koyduysan çalışır zaten ekstra bir şey yapmana gerek yok.

O taş ne işe yarıyor onu soruyorsan eğer, DoT = Damage over Time, yani süreli hasar veren güllelerin özelliği. Mesela buz yanığı 3 kere 6bin vurcaksa 3 kere 2bin vuracak.

13. ne demek.

bu arada sen güreşçi fatih misin?

14. Koman

Koman User

Merhaba,

Gereken cevap verildiğine göre konuyu kilitliyorum.

Saygılarımla.

15. Merhaba Adminler Ganimet Kesesi çıkalı bugün ile 31 gün oldu ne zaman satışa sunmayı düşünüyorsunuz kaç haftadır kese çıkmasını bekliyoruz?

16. Koman

Koman User

Belirli bir tarihi olmayıp çıktığında forumda duyurulmaktadır. Forumu takipte kalınız.

Saygılarımla.

17. Forumdakiler çıkış tarihini ayarlıyamıyor progamcılar ayarlar onu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.