Kereste kiriş

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Esesli69 tarafından 17 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Esesli69

Esesli69 User

Kereste Kirişin canını öğrenebilir miyim hiç bir yerde yazmıyor. bi de eskiden serverlar çok kalabalık olurdu ben tekrar yeni başladım oyuna 1 aydır oynuyorum oyunun canlılığı gitmiş. Pazar yerinden gündüz vakti sadece 2 altına elit gemi aldım. Sadece 2 altın. Eskiden gecenin yarısında 2,3 milyon yatırırdık yine alamazdık. Bunun nedeni nedir?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

1200 dp veriyor :) elit gemiyi ise alan yok ki kimi zaman hiç kimsenin basmadığı seanslar dahi oluyor.

3. mamı_55

mamı_55 User

Elit gemiyi zaten oyun veriyor bir kere elit gülle atman yeterli 10.sınıfa kadar kullanabiliyorsun :)

4. bide inci kasmak eskiye göre basit eskiden inci kasma imkanı yok gibi bişeydi bire bir savaşlar bile oyuk gülleyle oluyodu bazen :) şimdi inci yerine para kasmamız gerekiyor :) pazara rağbet olmaması çok normal yani

5. ●ђр●

●ђр● Guest

evet arkadaşlarımızın da dediği gibi pazara rağbet çok azaldı. konu kilit..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.