kendi kendine alınan gemi figürü

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FederaLs tarafından 31 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FederaLs

FederaLs User

sayın modlar oyunda gecenin 5 inde kendi kendine alınan bu 52 tane gemi figürüne anlam veremiyorum. hayır ben alsam neden 52 tane alayım orası ayrı konu. uyur gezer falan da değilim. support a yazdığım da bana verdiği cevap
    "siz almadıysanız kim aldı o zaman" oldu. zaten ben alsam neden geri iade isteyeyim. gerekli işlemin yapılıp hatanın düzeltilmesini istiyorum.[​IMG][/url][/IMG]

bu ne gerçekten böyle şaka gibi birşey. o kadar biriktiriyoruz inciyi 260k olduğu anda hepsi çekilmiş hesaptan. 0 inci kalmıştı.

2. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Bu konuda muhatabınız supporttur. Kendi kendine alım da mümkün değil. Ne yazık ki forumdan yardımcı olamayacağız.

İyi Oyunlar

3. FederaLs arkadaşınkın gibi benimde oldu incimi iade etmediler bu sorunun çözülmesini istiyoruz ben keyfimden neden alayımki gemi figürü almadık gemi figürü

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.