kelime avındaki bulmaca sorusu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TRANTULA tarafından 4 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TRANTULA

TRANTULA User

2. TRANTULA

TRANTULA User

bu kelime bulmacasında 2 adet kaptan vardır. ama tek kelime olarak 1 adet kaptan köşkü vardır.
    bulmak istediğimiz kelime 1 adet kaptan 1 adet kaptan köşkü şeklinde bulmamız istense idi . kazananlar haklı olurdu. ama lakin bulmamız istenen 1 adet kaptan köşkü cevap verenler mi yanlış soruyu hazırlayanlarmı
    iyi oyunlar

3. Selam,

Ben kendim de sadece kaptan köşkü yaptım, listede adım vardı. Başka bir durumdan kaynaklanıyor olmasın durumunuz? Sadece sağdaki kelimeleri bulmanız yeterliydi.

İyi Oyunlar

4. TRANTULA

TRANTULA User

duruma itirazım yok. kaptan ve kaptan köşkü nü beraber bulanlar yanlış cevap vermiş tir. bu durumun düzeltilmesi.2 sini bulanların kuradan cıkarılması.

5. Selam,

Olan kelimeleri bulmak önemliydi zaten, fazladan kelime çıkmışsa bu kural ihlali değil ki :) hem öyle olsa bile ne yazık ki bunu çok geç bildirdiniz, önceden olsaydı değerlendirebilirdik fakat çekiliş bitti ödüller yüklendi.

İyi oyunlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.