kazaniyoruz gelmiyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ANADOLUKARTALI tarafından 11 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam arkadaslar burdan soruma cavap bulabilirmiyim bilmiyorum;ben fransa fr1 serverinde oynuyorum sagittaire haritasini bitirdim mesaj olarak dedi
    15+50.000 dpkazandiniz fakat eklendi 1 saat sonra geri gitti ben sporta dilimiz dondugunce anlatmaya calistim anlatamadim acaba fransizcasi olan bir arkadas su yazdigimi allah rizasi icin fransizcaya dogru bi cevirsin bir zahmet
    eger buradan oluyorsa sayin adminler su sportunuzla ugrastirmayinme bizahmet halledin
    oyuncu adi:ALPEREN-TR
    ID:41/5295762

2. acaba cevap yazacak yokmu ?

3. Birde ingilizce yazmanızı tavsiye ederim

4. yabancı server de oynamanın da support sorunu var tabi kolay değil

5. snrbhr.27

snrbhr.27 User

yabancı serverlardada supportta görevli olan türkler var :)

6. e onlar neden bakmıyor

7. snrbhr.27

snrbhr.27 User

global 4 te oynuyorum. ne zaman supporta bir şikayetimi iletsem hep türk görevliler ilgileniyor.

8. XanTier

XanTier User

Adı üstünde, global, yani küresel. Her ırk olabilir orada. Ama Fransız serverinde Türk olmaz kanımca.

9. snrbhr.27

snrbhr.27 User

o iş öyle olmuyor. her geminin ülke girişi var. şimdi baksan her serverda türk oyuncu ve türk support görevlisi vardır. abd batıda oynamıştım bi aralar. orda türk support vardı. server isimlerine göre supportu değerlendirmiyceksin

XanTier bunu beğendi.
  10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Neden bizim haberimiz yok? Kimmiş bu Türkler?

Farozi bunu beğendi.
  11. sayin Bigpatron sizin bu konularda hic yetkiniz yokmu ?
    Veya arkadaslar ingilizce bilen yokmu yazsada gondersek sporta?

oyuncu adi:ALPEREN-TR
    ID:41/5295762

Son düzenlenen: 12 Haziran 2014
  12. ingilizce bilen varmi arkaslar yardim edebilirmisiniz?

13. İngilizce ; Hello I play on france 1 server. I finish 1 sagittarüs map and I win 15 days 50.000 Hitpoints. its added on my account and 1 hours after it's gone.I want my HP back can you help?

Fransızca; Bonjour, je joue sur la France 1, et j'ai fini la carte spéciale sagitarius j'ai eu les 50 000 points de vie mais au bout d'1h je les ai perdu. Pouvez vous me les remettre?

Selam

ingilizce ve fransızca olarak bu şekilde kendi supportunuza yazabilirsiniz. ID nizi unutmayınız.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Haziran 2014
    ANADOLUKARTALI bunu beğendi.
  14. herşeyi gectim google translate diye bi nimet var neyse gereken cevap verilmiş :)

15. kardesim bende ordan yazdim ama adamlar begenmedi ;)
    bu arada tesekkur ederim fransizca icin

Son düzenlenen: 12 Haziran 2014
  16. Selam

önemli değil. iyi oyunlar.konuyu kilitliyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.