Bug / Oyun hatasi Kaybolan taşlar hakkında yapılmayan çalışma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kimbuOSMANLI tarafından 16 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aylar öncesinde yapılan bir etkinlikte yarasa tasarımı verildi ve hatalı tasarım taşların kaybolmasına sebep oluyordu. Hiç bir bilgi verilmedi ve ben bu tasarımı kullanmak için taşlar yükledim ve daha sonra taşlarım bir bir yok oldu. Supportta bildirdim, forumda bildirdim yaklaşık 4 ay olacak hala bu taşlar geri gelmedi ve supportta gereksiz ve ilgisiz standart cevaplar vermekten bıkmadı. Ben bu taşları geri istiyorum beni bu şekilde kimsenin mağdur etmesine hakkı yok ben bu taşları yeri geldi para vererek aldım yeri geldi zamanımı harcayarak aldım. Basit bir hata yüzünden kaybolup beni bu şekilde mağdur edin diye almadım. Yeter artık standart cevaplardan bıktım yeterince de sabrettim ben bu taşları geri istiyorum kime nereye söyleyecekseniz söyleyin yeter sıktınız artık ya sürekli değişik şeyler yapıyorsunuz oyuna tamam eyvallah diyoruz ama bizi bu şekilde etkilemeye oyunda yavaşlatmaya hiç birinizin hakkı yok. Ha siz çözüm üretemiyorsanız bana üretebilecek daha yetkili birilerinin adreslerini verin. Telefon, email fark etmez artık bu durum dolandırıcılıktan başka bir şey değil ve şikayete kadar gidecek.

2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

bu sorunu cozucek olan sadece supportakilerdir biz birsey yapamayiz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.