Öneri Kau Cim Çubukları ve Kau Cim Kutuları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Enesç tarafından 7 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Enesç

Enesç User

Merhabalar ben bunlar cıktığında kalıcı bir birim olarak sanmıştım bir etkinlik bitmişti ve diğer etkinlik başladığında duruyordu ama geçenlerde takaslanmış neyse konuya geçeyim
    bu kau cim cubukları ve kau cim kutuları bir birim olarak kalsa hesabımızda ve her etkinlikte kullansak fikrim bu bunu neden diyorum çünkü bu birimler sanırım her etkinlikte olacak artık madem dönüşmesin her etkinlikte kullanalım
    Düşüncemi ilgili yerlere iletirseniz sevinirim iyi forumlar

2. Enesç

Enesç User

Evet destekleyen kimse yokmu :D

3. her etkınlıkde bir degil bazı etkınlıklerde bu cubukları kolay kasılabilir misal doğum gününde oldugu gibi binler hatta 10 binlerce kasanlar oldu bir sonraki gelecek etkınlıkdede zor kasılan bir şey olabilir adam doğum gününde kastıgı cubukları kolaylıkla kullanabilir ama madolyonun öteki tarafında ise dogum gününde kasamayan var oldugu için(zaman el vermememiştir real sorunları yüzünden ) haksızlık olacaktır her etkınlıkde bu itemlerin degişmesi mantıklı olanınıdır

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Etkinliklere ait nesnelerin adları veya elde edilme biçimleri değişebilir. Ruh ya da kau kutusu farketmiyor önemli olan o etkinlikteki değeri. Kalıcı olmasının da bir manası yok sonuçta bir sonraki etkinliğe kadar kasamayacaksınız.

Ee öyleyse karaborsada kau kutusu yazıyor ya da yazmıyor, bizim için değişen bir şey yok değil mi :)

Umarım anlaşılabilmişimdir.

iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.