Katlayıcı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DELGADO* tarafından 27 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELGADO*

DELGADO* User

Öncelikle konu doğru yere mi açtım yanlısa özür dilerim.Aslında birkaç sorum vardı:
    1.Gemim daha güçsüz denilecek kıvamda 1kale açmışım onuda yanlış açıp slotu harcamışım katlayıcı almaya karar verdim ama şuan 1buçuk haftalık mojo güvertesi var. Onun süresi dolana kadar biraz altın biriktirip ne gibi yatırım yapabilirim?
    2.Katlayıcı alırsam 1 aylık daha avantajlı gibi duruyor fiyat olarakta ama şundan korkuyorum mesela katlayıcı alıp bütün gün pırıltı toplasam sistem beni illegal yoldan topluyor falan sanmaz değil mi yada başka bir sebepten dolayı ? (Kesinlikle kendim topluyorum) yanlış anlaşılmasın diye.
    3.Toplar daha hızlı ateş etsin istiyorum onun için kale açsam erkenmi yada başka birşeymi açmalıyım?
    4.Toplar en kötü 25lik (100bin altınlık) tan var.Oğlal haritası açık yapabilirmiyim? Oyuk barutsuz 4bine yakın vuruyorum.

Biraz uzun oldu ama yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler. :)

2. mamı_55

mamı_55 User

Madde madde cevaplayayım :)

1-Elindeki güverte bitene kadar altın kasarak pazarda teklif verebilirsin bu ne olabilir misal kereste kiriş kristal bunlar işine yarar. Veya etkinlik devam etmekte etkinlik bitene kadar inci kasmaya çalış karakoç keserek.

2-Katlayıcının faydasını göreceğin aşikar ama tavsiyem ilk önce 1 günlük paketten al topla bi, ben bunu 1 ay sıkılmadan devam ettirebilir miyim diye baktın hoşuna gitti al bir aylık. 1 ay sonunda mis gibi mojon olur inci olur. Sistemde hiç bir şey demez. Güçlü bot sistemi bunu ayırt edebiliyor Allahtan...

3-Geminin atış hızı senin herşeyin olacak. Pırıltılardan gelen inciyi biriktir. Kale indirimi çıktığı zaman rampayı yükseltebildiğin kadar yükselt. Mojolardan çıkan haritaları da vurmanda çok faydasını göreceksin.

4-Oğlak şu aşamada biraz zorlar vuruşun yüzünden değil de atış süren yüzünden diyelim zorlayabilir seni ayrıca son dalgalarda çok yüksek dp lerle karşılacağından oğlak seni çok zorlar. Önce başakları vurup rampayı biraz yükselttikten sonra vurmayı deneyebilirsin :)

DELGADO* bunu beğendi.
  3. katlayıcıyla 3 yılda sağlam gemi olabilirsin :)
    etkinliklerde sıralamaya girip top fln kasman lazım gerçi sen o topları kasana kadar başka top çıkar o arada taş levelleri yükselir yeni birşey çıkar fln bu 5 yılı bulur PARA HARCAMADAN TABİ :)
    heee benim param var dersende 3 binliraya fln iyi bi gemin olur
    soruna gelicek olursak 1 ay sadece pır toplama sabır ister zor iş ben yaparım diyosan ilk etapda kastığın incilerle yetenek ya bence hem hız yaparsın hemde topladıkların % desi artar bide para harcamaya başladınmı arkası gelmiyo öyleki sigaradan önce bu oyuna para harcamayı bırakmaya çalışmayı düşünüyorum :)

DELGADO* bunu beğendi.
  4. DELGADO*

DELGADO* User

Çok teşekkürler.
    Şimdi karakoç kesemiyorum hatta 4 ten yukarı çıkınca hemen batırıyorlar. İnci veren herhangi bir gemi amiral veya ışık ta da doüru düzgün bişey yapamıyorum. Bir filodayım ama yetmiyo yani. Birde 3. haritalarda pırıltı toplamayı düşündüm inci geldiği sürece sıkılmam heralde toplamaktan :D en azından ocak ayından itibaren katlayıcı ile devam edeyim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.