katlayıcı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fette48 tarafından 16 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fette48

fette48 User

saçmalığın doruk noktasını yaşıyoruz gerci bu kadar sıkıntının içinde normal heralde arkadaş pır katlayıcı alıyorum calışmıyor boyle sacmalıkmı olur yetenek full legbada katlayıcı aktıf bana gelen inci 120 130 dalgamı geçıyorsunuz acaba ?

2. Huabtais

Huabtais User

Legba inciyi artırmıyor zaten ?
    120 130 inciden yükseği de gelir pırıltılarda inci 50-100 arası sana katlayıcıyla 100-200 arası gelir ?

3. Bence pırıltıdaki inci miktarı azaldı çünkü 3 ay önce falan katlayıcı ile 300 250 inci bile geliyordu ama şimdi katlayıcı olmadan 65 inci geliyor katlatyıcı oluncada senin yazdığın gibi gelmeesi normal çalışıp çalışmadığını tentacleden çıkan etlerde deneyebilirsin

4. fette48

fette48 User

legba dakı kuru kafa legbanın şansı ne işe yarıyor o zaman ? bide benden hariç kullananlar ortalama 180 200 alıyor bn 130 alıyorum

5. abi bende şimdi aldım 70 inci geldi yav

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Pırıltıların inci ödülüyle ilgili bir değişiklik bildirisi yok arkadaşlar. Pırıltıdan normalde 60 inci çıkartacaksanız katlayıcıyla 120 olur bunda anormal bir şey yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.