Katlanan Ele Geçirme Malzemeleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve lazayev[tca] tarafından 9 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YENİ BASKIN HARİTASINDA Kİ ELE GEÇİRME SİSTEMİ GAYET HOŞ FAKAT BOSS NPC LERİNİ SADECE BELLİ BAŞLI TABİRİ CAİZ İSE YILLAR ÖNCESİNDEN ŞARAPNEL HİLESİNİ KULLANMIŞ OLUPDA MALZEMELERİ SİLİNMEYEN HESAPLAR ELE GEÇİRİYOR SADECE.
    TALEBİM ODUR Kİ ; YA BİZLERE DE BU MALZEMELERİ ALABLMEK İÇİN BİR KOLAYLIK SAĞLANSIN FİYATLARI DÜŞÜRÜLSÜN YA DA BU HESAPLARDAN DA BÜTÜN MİLYONLARCA OLAN ELİTE MALZEMELER ÇEKİLSİN.

2. hileyle yapılmış malzemesi olan gemileri savunmuyorum fakat biz türkler bu oyunu çok basit olaraktan düşünüyoruz fakat bu programcılar bu ele geçirme sistemii getirdiklerinde bigpointe ne kazanıp ne kaybettireceklerinin farkındalar.. Öncelikle petimde ele geçimr taşı olmadan ben ve daha bir çok arkadaşım elit malzememiz olmadığı için 15 adet pet taşlarını veren kese çekmeye muhtaç kaldık ve yaptığım düzenlemelerle 30bin ele geçirme puanına ulaşmak için minimum 22bin inci maliyetim oluyor bunu göz önünde bulundurursak hiç bir maliyeti olmayanların elde ettikleri haksız kazançları savunmuyorum. Programcılar bir program çalıştıraraktan bu sorunu bigpointin para kazanması yönüne çevirebilecekken neden bunu yapmadıklarını anlamış değilim.. Ayrıca bu gibi bir çok haksız kazançlardan gülle malzeme vs kasan gemileri ne amaçla o malzemelerin durduğunuda aklım mantığım almıyor. Sayın forum yetkilileride bizden ıd almak yerine programcılar işini yapsa en kısa ve en net çözüm olacaktır.. İyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.