Kasma Takılma Donma Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve İyori_Yagami tarafından 1 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kardeşim bu oyun teknoloji özürlümüdür ben bukadar takılan donan başka bi oyun görmedim yaw demekten yorulduk artık ayıptır ya
    uçurum 27 de oyun takıldı dondu hop battık ne şimdi bu
    pc den olma ihtimali sıfır 10gb ekran kartı 8 gb rem bilmem daha neler
    el insaf bıktık bıktık arkdaş bukadar sorumsuzluk olmaz şunu bi düzeltin millet çağ atladı 20 yıl önceki teknolojiyle mevcut en pahallı oyunsunuz gurur duyun

2. Selam,

Öncelikle eleştiri yaparken kelimeleri seçmenizde fayda var. Zaten ben gereken işlemi forum üzerinden yapacağım, bunu üstelemeye devam ederseniz konuyu bir üst makama sayın @Bigpatron'a yükselteceğim. Şimdi bilgisayarınızın özelliklerinden bahsetmişsiniz ama sorun internetenizde de olabilir. Oyunda da sorun olduğunu biliyoruz. Bunu rapor ettik ve etmeye devam ediyoruz ama bu size hakaret etme hakkını vermez. Sürekli oyunun kötülüğünden vs bahsetmişsiniz ama Oyunu oynamak zorunda da değilsiniz;)

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.