Kasılma ve savaş için hangi topları kullanmalıyım?

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve LORD|V tarafından 12 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LORD|V

LORD|V User

Selamlar 655 top yerim açık 1.seviye yıldırım, seviyesiz yıldırım ve 6.seviye derebeyi kullanıyorum sadece bolca topum var. Kasılma ve savaş için hangi toplara öncelik vermeliyim? Savaşırken genelde 1.seviye yıldırım + kalanını 6.seviye derebeyi yapıyorum çünkü seviyesiz yıldırımdan daha iyi gibi geldi kritik hasar daha fazla. Kasılırkende aynısını kullanıyorum. Fikir ve önerilerinize açığım teşekkürler şimdiden.

2. heaty

heaty User

655 top yeri ve söylediğin toplara sahip biri için ilginç bir soru.

Eskiden doldurma süresi düşük ve hasarı yüksek toplar farklıydı, alev fırtınası ve kıyamet balyozundan behsediyorum, şuan 2 özellik de aynı toplarda olduğu için savaş ve npc için ayrı toplar düzenlemeye gerek yok. Düşündüğün mantık doğru zaten, doldurma süresi düşük ve hasarı yüksek toplar tercih edilmeli. Toptan ziyade diğer ekipmanları duzenleyebilirsin npc ve savaş için ayrı olarak.

LORD|V ve GROSVATER bunu beğendi.
  3. GROSVATER

GROSVATER User

Bence zincirle berarber Burç 6 kasılma için hele ki etkinlikte daha iyi nöbetçi kullabilmek acisindan

LORD|V bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.