kartal gözü

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *j*j* tarafından 23 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *j*j*

*j*j* User

adminim benim bu gemi kafayı sıyırmış kartal gözü olmuyor battığızaman füze gibi gidiyor dp full iken normal gidiyor ne etkinlik kullansam etki etmiyor özellikle kartal gözü
    bi çözüm bulun supporta yaz demeyin.ben bu oyuna nerdeyse 700tl aktardım boşa gitmesin.

2. btarik

btarik Guest

kartal gözü belli bir birim kadar etkili olur.

battığınızda füze gibi gitmez. bu görsel bir hatadan dolayı geminiz battığınız andaki yerinde gözüktüğünden, fakat siz hareket etmek istediğinizde sistemdeki olan yerinden harekete başladığından sistemdeki (asıl olan) yeriniz ile sizin ekranınızdaki yer aynı alana gelene kadar geminiz çok hızlı gidiyormuş gibi görüyorsunuz. bu hata düzeltilene kadar isterseniz battıktan sonra gemi dizaynınızı değiştirerek veya oyun sayfanızı yenileyerek aslında olduğunuz yerde geminizi görebilirsiniz.
    NOT: Kartal gözünde bahsettiğiniz hata bundan kaynaklı olabilir.

ÖNEMLİ: hesabınızla ilgili bir sorun olduğunda yazmanız gereken yer Support'tur. bu sayede hesabınızın bilgilerini Support ekibi görüp yardımcı olabilir. verdiğiniz para karşılığında aldığınız itemler hesabınıza geçtiğine göre paranız boşa gitmemiştir ve gitmez de!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.