Destek Kararsız kaldım ne yapmalıyım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve cengizcc96 tarafından 27 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengizcc96

cengizcc96 User

Selamlar Yeni servere başladım 3 4 hafta oluyor 50 admıral topum var 15 20 tanede 30 luk gerisi basit toplar 7 yetenek puanım var, şimdi bu hasat festivali sayesınde 250 bın inci bırıktırdım size sorum şu bu ıncılerle 18 19. yetenege kadar cıkmalımıyım yada 2 3 adet kalemı almalıyım yada kış etkınlıgınde 100 150 sandık açıp karaborsadan top mu kovalamalıyım fıkırlerınızı beklıyorum

2. Bence kale aç.Fakat bu oyunda daha iyi stratejileri olan abiler de birşeyler katabilir.

3. Bütün için ile Rampa yap zaten gerisi gelir.

4. mamı_55

mamı_55 User

Benim fikrim 2 gün sonra kış etkinliği başlayacak.
    Etkinlikte kasabilirim dersen incini etkinlik için harca, kasabilirsen misli misli katlarsın o inciyi. Şuan açacağın kaleden fazlasını indirim olmadan açarsın ama kasabilmen önemli dediğim gibi.

Yeni sunucuda başlamışsınız oyunda geçmişiniz var mı bilmiyorum eğer bir filoya üyeyseniz ts aracılığıyla daha detaylı anlatmalarını isteyin kış etkinliğini.

Aklınıza yatar ben bu etkinlikte kasabilirim derseniz kale açmayın etkinlikte sandık anahtarı alıp hem geminize malzeme depolarsınız hem gülle gelir gülleyi de etkinlik gemilerine atarak kâra geçersiniz.

5. Nasıl bir etkinlik acaba ? Karlımı olur sizce? 7000 düz vuruyorum.

6. mamı_55

mamı_55 User

Bende oyuna epey ara verdiydim bu sene başladım geçen sene ki nasıl bilmiyorum. Bu seneki için geçen hafta test sunucusunda yayınladılar. Orda gördüğüm kadarıyla kar oranı iyiydi. Etkinlik süresi bir ay. Şuan ki incinizi harcarsanız yine etkinlikte bişeyler kasma fırsatınız olur. Ama harcamazsanız etkinlik başlar başlamaz kasılmaya başlarsınız. Etkinlik gemilerini vurarak kurabiye biriktirir onunla da geminizdeki kötü topları değiştirirsiniz. Vuruşlarınızın hızlanması için bir ay daha beklemelisiniz bence. Bu dediklerimin tamamen benim fikrim. Başka fikirleri de beklemenizde fayda var :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.