karanlık ritüeller obligus tasarımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ali*BaBa*S55 tarafından 9 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba,
    bende obligus tasarımı yok ancak ben o tasarımı çok begeniyorum. keşke bu karanlık ritüeller etkinliğini tekrar çıkarsanız ve obligus tasarımını da karaborsa da satışa sunsanız çok iyi olurdu.

2. hadi bakalım herkes kendi istediği tasarım için konu açsın

SANCAKTAR42 bunu beğendi.
  3. hpotter sana dikkat ettimde hiç bişeyi beyenmiyorsun :D

4. kemik gemisi çıksın hasta oluyorum o gemiye :D

5. hocam aeronaitilus obliquosis hastorus accipitier burning ghostlar ve diğerleri hepsi için konu açtılar. herkes istediği tasarım için konu açsın hadi hepsini oyuna sürelim yeniden. sizce mantıklı mı? hadi ben de platinium istiyorum.

6. ne güzel millet takılıyo kafasına göre bende kemik gemisini isityorum :D

7. Adam sadece isteğini belirtmiş sonuçta bu oyuna emeğini harcıyorsa isteğini belirtebilir..
    .

8. o konuda sıkıntı yok zaten ben de ona karşıt fikrimi belirttim.

9. her etkinlikte bir yeni ve özgün tasarım bir de daha önce çıkmış nostalji bir tasarım çıkartılmalı. yalnız nostalji tasarımların hiç bir özelliği olmamalı ve ruh karşılığıda az olmalı.