Karanlık Haritalar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Bursaspor tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Görüntü mükemmel yalnız fiikirde çok mantıklı

[F£V]dynamic_qeneral bunu beğendi.
  2. -onur824-

-onur824- User

bravo!güzel fikir üretmişsin.yanlız haritada başka NPC'lerde olmalı.örneğin admirali çıkaracak NPC.bu oyun ile ilgili yüzlerce fikir gördüm , duydum en çok senin bu fikrini beğendim.(o haritalara çıkamayacak olsamda)

3. -onur824-

-onur824- User

benim de bu konu ile ilgili fikrim var:
    1-
    bazı alt haritalarda heykel var hani hatırladınızmı?o kanatları olan heykel.o heykel karanlık haritalarda olacak ve hep çok karanlık olacak şekilde kalacak.gözleri ise koyu yeşil vaziyette görülecek.aynı zamanda şimdikinden daha büyük olacak ve çevresindede küçük heykeller olacak.bu heykeller karanlık haritalarda birkaç tane olacak ve onlara yaklaşsanızda ne kadar aydınlatma yaparsanız yapın onlar hep çok karanlık görünecek ve büyük heykelin gözleri koyu yeşil şekilde parlayacak.küçük heykellerininki kırmızı da olabilir.

2-
    oyun menüsünde top fenerlerini yerleştireceğimiz bir yer olacak.bunları yerleştirip kaldırabileceğiz.1 ay dayanacaklar ve 200 tane yerleştireceğiz en fazla senin dediğin gibi.yani şöyle olacak:haritalarda görünmezmiş gibi gemi karanlık olarak dolaşabileceğiz.istersekde top fenerlerini yerleştirip dolaşabilelim.yani menzilimiz usunsa düşman bizi göremeden saldırabilelim.aydınlatma fişeği bizi aydınlatır elbette.yanlız lütfen top fenerlerinin ışıkları yeşil olmasın sen yeşil göstermişsin mavi yada beyaz olsun.

3-
    bu haritalarda 2 çeşit admiral olmalı.birisi senin dediğin karanlıkların lordu diğeri ise sıradan bir admiral.

4-
    bu haritalarda çok çeşit NPC olmalı.yani bazıları karanlık olacak ama bazıları aydınlık olacak ve ödülleri karlı ve zorlu olmalı.bazılarıda kolay.

ben bunların resmini nasıl çizeceğimi bilmiyorum ama kafamda canlandırabiliyorum.sanırım sen çizebilirsin.

4. -onur824-

-onur824- User

ha bişeyi yazmayı unuttum:
    bu haritalardan 1 tane olması mümkün değil çünkü haritalarda soldan sağa 4 sıra var ve bu durumda 25/1 yukarıda tek başına olacak.böyle olmaz bu durumda daha fazla olacaklar.(benim istediğim gibi)2'şer tane olursalar yine olmuyor.3 tane olunca yine bir yer boş kalıyor.yani en az 4 tane olmalılar.

5. Seyfi arkadaşıma hak veriyorum gerçekten fikriniz Muhteşem İnşallah bunu adminler üzerinde ısrar ederde bu dediğiniz olur ben çok beğendim

6. Bence çok süper fikir değerlendirilebilir

7. Evet benimde hoşuma gitti bu fikir gerçekten akla yatkın grafikçi arkadaşlar değişik npclerle desteklese çok hoş bir şey olur

8. kaan016

kaan016 User

Muhteşemmmmm

KASAPEFE16 bunu beğendi.
  9. -onur824-

-onur824- User

bursaspor arkadaşım ben yukarıda yazdıklarımın nasıl resmini çizeceğimi bilmiyorum lütfen sen çizermisin?
    senin fikrine fikrimi ekledim çünkü harika bir fikir.

10. valla harika düşünmüssünde bigpoint yetkileri bunu yaparmı sanmam onlar paranın nereden akacağına daha çok bakıyor :)

11. valla ne zmandır böle bi fikir görmedim hella olsun çok başarılı ve etkileyici.

12. kaan016

kaan016 User

Usta gerçekten ilk defa böle konu görüp ayrıntısına kadar ilk defa görüyorum bu adam admin felan olmasın gizli :D

13. -onur824-

-onur824- User

her mantıklı ve güzel konu açacak kişinin admin olmasımı gerekiyor ?

14. kaan016

kaan016 User

Ben mantıklı ve güzel konu şuana kadar görmedim ?

15. BURSASPOR VALLAHİ TAKDİR ETTİM :) OYUN HAKKINDA ÇALIŞMA GELİŞTİRME NASIL YAPILIR GÖSTERDİN :)

16. oyuna daha fazla gerçeklik katmak adına muhteşem bir fikir. eğer bu şekilde özelliklerde başka bir oyun çıkarsa piyasaya direk o oyuna sıfırdan başlayacağımı söylemek isterim gözüm arkada bile kalmadan :D

17. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Siz çalışma ve geliştirmenin sadece resim üzerinde renk değiştirmeden ibaret olduğunumu sanıyorsunuz :)

18. -onur824-

-onur824- User

konu güncel.:cool:

19. yaratıcılıkta üstüne yok kardeşim helal olsun cok güzel bence ...

20. kardeş tebrik ediyorum emeğine sağlık okuluna da yönel senin gibilere bu ülkenin ihtiyacı var ;)

Suzukİ_İnazumA bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.