Karaborsadan yanlışlıkla gülle alımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ΡøЧяΑz»53[ŚŁ¢] tarafından 2 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Karaborsada kardeşim yanlışlıkla 20 milyon gülle almış 10 milyon inci gitmiş o eski karaborsayı biliyordu ve olan oldu bunu hesabımdan çekilmesini talep ettiğimde ise support forumdaki konuyu örnek gösteriyor . Supportun görevi oyunculara yardımcı olmak değil mi ? 1 milyon 2 milyon inci olsa önemli değil ama 10 milyon inci az miktar değil bunun farkındasınız benim isteğimle nasıl hesabımda işlem yapılamıyor anlamıyorum ordaki görevliler neden var bana forumdaki konuyu örnek göstermeyin ! BİGPATRON haricindeki görevlinin cevap vermesini istemiyorum . iyi görevler

2. recvol

recvol User

kendinizinde dediğiniz gibi gülle alımı yanlışlıkla olmuş diyorsunuz demekki sadece siz oynasanız bu olay olmayacak gibi diyorsunuz herkes kendi gemisinden sorumludur gemiyi başka oyuncuların sizin bilginiz dahilinde oynaması oyun yetklililerini ilgilendirmez bu yüzdende herkes kendi gemisinden sorumludur eğer yanlış bişey var diyorsanız yinede supporta başvurabilirsiniz

●ђр● bunu beğendi.
  3. Recvol sana fikrinin soran olmadı daha kim oluyorsunda benim sadece yetkili cevap versin dediğim konuya haddin olmadan karışıyorsun sana akıl soran yada fikrini soran olmadı ?

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Öncelikle sizin isteğinize göre değil, o an hangi yetkili müsait ise konunuza o kişi cevap verir. Daha sonra ise buraya konu açıyorsanız diğer üyelerin de mesaj atacağının farkında olmanız lazım, mesaj bırakan üyeye 'haddin değil' ya da 'kim oluyorsun' diyemezsiniz.

Konunuza gelirsek, size gerekli açıklama support tarafından yapılıyor. Aynen o konuda belirtildiği gibi artık karaborsadaki belirtilen hatanın telafisi yok bu yüzden dikkat edeceksiniz. Siz bir de kalkıp hesabınızı paylaştığınızı söylüyorsunuz, aileniz bile olsa yasak bir durum ve bu tip sonuçlar doğurduğunda yardım alamamanız da çok normal.

İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.