Karaborsadan 80 Kutuya Ne Almalıyım?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Fatihcivil tarafından 28 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Fatihcivil

Fatihcivil User

s.a. kara borsadan 80 kutuluk petmi yoksa 80 kutuluk gemimi ya da 5.seviye topmu almak mantıklı ?

2. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Eğer toplarınız ful ise almak istediğiniz pet veya tasarımların taşlarının seviyelerine bakıp hangisi iyi ise onu almanızı tavsiye ederim.

İyi oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Mart 2017
  3. Fatihcivil

Fatihcivil User

toplarım ful değil maalesef :( o zaman 5. seviye 30 luk almak mantıklı değilmi?

4. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Mantıklı olan toplarınızı tamamlamaktır.

İyi oyunlar.

5. Fatihcivil

Fatihcivil User

teşekkürler kolay gelsin..

Janissary ve *SFENKS* bunu beğendi.
  6. asıl forumda belirlemeleri lazım vudu topları birkereliğine alını yo diye belirtilmemiş sordum arkadaşlara istedihin kadar vudu alınıyo dendi ama 500 tane kutu yapıp vudu top aldım 50 tane bidaha alamadım maksatım topların hepsini vudu yapmaktı yapamadım 50 tane alınca bidaha alamadım 250 vudu topu tamamlamam için 2500 cao cim toplamam lazım topladım ama ilk cekimimde vudu aldıhım için bidaha alamadık bilemedik toplayıpta hepsini birden alalım diye bu konuda bilgi alınacak biyer olsaydı veya var ben bulamadım 2500 kao cim toplayıp kutu yaptık alabildihim ögeler 50 vudu 1 tasarım 14 hasar ve pet aldım hata yaptım hepsinle vudu top alabilseydim şuan daha farklı olucaktı hata benim ama böle malzemeler alındıhında karaborsada bu 1 cekimlik alınıyo diye bilgilendirilmeli bizlere ben 50 vudu aldım gene toplar gene vudu top alırım diye düşündüm ama iş öle deilmiş hepsini toplayıp birden alınacakmış bilemedik

7. mamı_55

mamı_55 User

Paketlerin üzerine geldiğinde açılan pencerede en altta kaç adet alabileceğin yazıyor zaten.

Misal vudu topunda 0/1 yazıyordu.

Janissary bunu beğendi.
  8. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Gerekli cevaplar verildiği için konu kapanmıştır.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.