Karaborsadaki Vudu Topu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve I_ELAZIGLI_I tarafından 31 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Karaborsadaki vudu topu 30 tanesi 3'er bin lanetli ve ışık yayan olmak üzere satılıyor ancak bu eminimki çoğu gelişmekte olan gemiler bu ruhları kasamadı ve vudu topuna sahip olamadılar benim düşüncem şu şekilde 1VUDU TOPU 3000/30=100 yapıyor yani 100'er ruh lanetli ve ışık yayan ruh gerekli bunu 1 tane olarak satılmasını istiyorum tıpkı 30'luk toplar ve 27,5 kiloluk toplar gibi olmasını istiyorum daha verimli ve daha adeletli olduğunu düşünüyorum lütfen yetkililer görüşümüzü yetkili yerlere sunsunlar.

яoтαsız bunu beğendi.
  2. Emin ol o zamanda çogu gemiler artık vudu topunu 2 ve 3. sevie yapar kolay olur yani :D

3. :) haklısın ama ruh zaten kolay kasılmıyor her etkinlikte vudu topuda çıkmıyor yani zor olur bence :)

4. BüRKüT*

BüRKüT* User

Düşünce şekli yanlış.Neden deseniz karaborsadaki bufları örnek gösteririm size.misalen karaborsadaki 10 günlük buf 150 lanetli 75 ışık yayan ruh istiyor.bunun sizin mantığınızdaki günlük karşılığı şu 150/10=15 lanetli 75/10=7.5 ten 8 ışık yayan olmalı.lakin 20-10 bu değer.yani bu tek gün alımında yüzde 30 luk bi sapma oluyor.böyle bişey olsa bile 130-130 gibi bi sayıya tekabul eder buda.toptan-perakende farkı:D

5. evet güzel olabilir ama ne zaman istediklerimizi yaptılar
    onların düşünce sisteni: oyuncuların istekleri= bunu yaparsak kac para kar ederiz
    27,5 luğu 20 lanetliden verebilirler
    1. sev 30 luk sanki 5. seviyede 40 lentli 20 ısık istiyor
    1. sev 30 luk 20 lanetli 10 ısık olabilir

vudu topu da zaten süresini doldurmak üzere
    vudu topunun üstüne 3 yeni top cıktı
    vudu topu önemini nerdeyse yitirdi oyunda oynanarak kasılabiliyor ama seafight da bunu biliyor
    o yüzden seafight vudu topu paketlerini sürekli cıkariyorlar, önemini yitirmeden satabildiğimiz kadar satalım diye.
    işlerini iyi biliyorlar herkezde vudu topu olsa ne olur, işe yaramsı için 3. sev vudu rahibi satacaklar herkeze

gün gectikçe vudu topu dahada ucuzlayacak
    1 vudu topu 80 lanetli 40 ısık yayan olabilir

bunları kendi ihtiyacım olduğu için değil ihtiyacı ollanlar için yazdım

I_ELAZIGLI_I ve яoтαsız bunu beğendi.