Karaborsadaki Balyoz Takası Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve MDeadWater tarafından 20 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MDeadWater

MDeadWater User

İyi günler karaborsadaki balyoz topları için 1.seviye Alev fırtınası isteniyor ama bazı gemiler mesela içinde bende varım alevleri kıymetlendirdi 30 tane 1.seviye alev yerine 20 tane 2. seviye alev 14 tane 3. seviye alev 10 tane 4. seviye alev seçenekleri olsa iyi olur hem eşit ve adil olur

2. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Konu ilgili foruma taşınmıştır.

İyi oyunlar.

3. raizo

raizo User

ayrıca 3k kristal fazla değil mi? etkinlikten kristal alabiliyor muyuz haberim yok :D

4. MDeadWater

MDeadWater User

5. bence de şu top meselesini bir halledin

6. Bencede 30 luk verelim vudu topuyla değişelim..tabi birazda kristal ve ruhlarla:))

7. lombedon

lombedon User

1 tane sevıyesız alev yok dıye karaborsadakını alamıyorum:D

8. Hocam bunedir 200 2. seviye var elimde.. 1. seviye 28 tane var alamıyorum help need plzz

9. lombedon

lombedon User

herkez bulunduğu alyansta bu konuya yüklenilmesini saglarsa belki bir şeyler değişir . düşünsenıze bende 1 sevıyesız eksık dıye alamıyorum bu gıbı ornekler coktur

10. Bendece cok istiyorlar azaltilmasi lazim

11. MDeadWater

MDeadWater User

evet dostum bendede 1 tane eksik alamıyorum çok sinir bozucu durum

12. Bencede böyle olması lazım ilgilenseler.

13. lombedon

lombedon User

sevgili bigpartondan destek bekliyoruz herkes durumunun orneğini verirse konuya yüklenilirse belli yerlere ulaşır. bende 28tane seviye 1 alev topu var 2 tane seviyesiz var yani 1 seviyesiz alev olmadığı için alamıyorum.. satışta yapmıyorlar . eminimki çoğu kişi haberi olsaydı bu durumdan bir önceki alev topu alışverişinde bu eksiklerini giderirlerdi

çanakkale bunu beğendi.
  14. Arkadaş haklı

çanakkale bunu beğendi.
  15. çanakkale

çanakkale User

Arkadaşlar haklı 1 tane top yok diye almayanlar ne yapacak

16. scobby-doo

scobby-doo User

mağdur arkadasların çoğunluğundan bir duzenleme yapılması gerekli yetkililerin dikkatine.

17. kristal lütfen takasta kaldırılsın saygılar

çanakkale bunu beğendi.
  18. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Takası bu şekilde düşünüp ayarlamışlar, aynı takas seviye 2 alev topları da isteyebilirdi. Bazı oyuncular da alev toplarını tamamen 3 yapmış, o şekilde durumdan hoşnutsuz olan da çok. Fakat konulan teklif bu, üstüne fazlasıyla ucuz paketler de satışta, onlardan toplarınızı tamamlayabilirsiniz.

Fikirleriniz iletilecek, istediğiniz şekilde değiştirilmesi isteğiyle,

İyi Oyunlar

19. lombedon

lombedon User

sayın smod eksik olanı tamamlıyacak bır lınk felan yok mu

20. MDeadWater

MDeadWater User

Bu yeni paketlerde tamamlamıyor onlardanda toplamda 26 tane 1. seviye top çıkıyor .Başka yerde satılıyormu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.