karaborsada ruh karşılığı taş

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 2 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. etkinliklerde karaborsada 6.seviye ile 15.s eviye arası lanetli ve ışık ruhuna karşı taş olsun. ayrıca 2x 3x inci günlerinde ve saatinde inci karşılığı 5-6-7-8-9-10.seviye taş olsun.
    belli zamanlarda karaborsa acılıp inci karşılığı 6-15.seviye arası taş olsun . benim önerim budur. oyun gelişiyor oyuncular gelişiyor. beklentileri karşılayacak yenilikler lazım

2. gedrof

gedrof User

cok haklısın mıllet 17lwl yaptı tasları bızımkıler daha 12lwl de güzel fıkır desteklıyorum

3. benimde 17 lvl taşım var ama genede yetmiyor.

4. Fikrini beğendim ancak bu dediğin anca fikir olarak kalacak emin ol taşları bırak ruhla inciyle bilen vermezler belen ruh karşılığı kristal istedim vermediler taş mümkün değil kısacası şu param varsa taşın olur param yoksa 14 lük taşların olur ilerisi mümkün değil:))

5. evet nasıl fikir?

6. fikir üretmede bizim üstümüze yok ama bigpoint mühendislerinin üretimi ve geliştirmesinde büyük problem var o yüzden bizimle değilsin :)

özkantr bunu beğendi.
  7. Tragula

Tragula User

Bigpoint teknik ekibi komple değiştirmeli.Yoksa her şey böyle devam edecek.