Karaborsada Işık Takası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ™קђסзηỊχ˚°•●ak¢●•°˚ tarafından 27 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler ışık güllesi ile lanetlileri takas etmeye çalışırken durmadan yüksek sayı girdin uyarısı alıyorum, sonra bir bir alıyordum karaborsadan ışık takası kayboldu bu sınırlımıydı ona göre hesap yapıp kasıyoruz bu sorunu bildirebilirmisiniz.

Son düzenlenen: 27 Ağustos 2017
  2. Keşke kısıtlı olmasa ama her etk böyle 100tane sınır bizde vurdu topunu rahat alırız kısıtlı olmasa

3. ben böyle bir uyarı görmedimki o yüzden kasıyorum kaç yüzbin inci zarar ettim top için bi duyuru falanda yapmadılar yapılacak birşey yokmu ki supporta yazsak

4. Duyuruluk bişey yok mouse götür resmin üzerine 100/0 yazar veya vuduya götür 1/0 yazar sürekli böyle ve malesef birşey yapmaz kimse dikkat etmeni tavsiye ederim bi dahakine

5. sağolasın çok yardımcı oldun, keşke senin gibi seafıght yöneticileride bizleri bilgilendirsede böyle zor durumda kalmasak sırf top için 700 bin incim gitti çöpe..

6. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Denildiği gibi 100 ile sınırlandırıldığı için böyle bir sorun yaşamışsınız.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.