Karaborsa

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ^^alıcem^^ tarafından 11 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar karaborsadaki bufflardan kalıcı olan var mı

2. Hayır , Max 10

3. biraz yeni bir oyuncuyum sence ne alayım bu lanetli ruhlarla felan

4. hım . ne kadar ruh var elinde şuan ?

5. az var ama günde 100 lanetli diğerinden de 20 tane kasıyorum

6. ya aslında cephane kasıyorum baya gemi alabilirim tasarımlardan acaba 30luk top mu alsam tasarım mı diye düşünüyorum

7. yeni başladıysan toplarında eksiğin var ise 30 luk toplar ile değerlendire bilirsin ve tasarım almaya çalışa bilirsin orda ki % 14 top hasarı işine yaraya bilir , illa ruh kasıcam diyorsan tabikide

8. Topları halletmek bence herzaman daha iyi tasarım bir şekilde alınıyor

9. ruh kasarım aslında o npc leri kesmek zor değil çok vuruyorlar ama çok çabuk ölüyorlar o yüzden sorun yok da başka değerlendirebileceğim bir şey var mı gemi ve top haricinde

10. ama toplar tamamlamakta çok zor full 27.5luk var şuan bende 157 tane ama sıkıntı şu ki ben 150 tane 30luk top nasıl kasacam :D

11. Cilalı tüfek işine yaraya bilir

12. Yok zaten top adetinde eksiğin varsa onlara yönel dedim :) harici karaborsa da senin gelişmene etki kılabilcek bir faktör görmuyorum diğer arkadşların da ekleye bileceği şeyler olabilir tabikide

13. 157 tane 30 luk topla 157 tane 27.5 kiloluk top arasında ne kadar fark olur patlayan gulleyle

14. Açıkçası onların bir tık üstü vudu topu yapmalısın elit gülle de fark görmen için. Oyuk içinse amiral topu . Yeni korsan ögreticilerin göz atmanı tavsiye ederım

15. 30luk top al gücün yetmezse 27lik al incini harcama kalelerde önce rampa yap.