Karaborsa

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve EldrithShadow tarafından 7 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam,
    Ligler arasında karaborsada ne tarz degişiklikler olduğu konusunda bir bilgi var mı tüm forumu taradım ama bulamadım.Mesela kendi gördüğüm bi şeyi söyleyeyim en alt ligden deniz atına cıktım amiral topu yerine 30 luk top satılıyor karaborsa da üst ligde de böyle bi degisiklik var mı bir de sanırım satılan mücevher paketleri de degisiyor peki satın alınan paket sayısı ve ödenen rakiplerin paralarında herhangi bir artma veya azalma oluşuyor mu bu iki lig arasında unutkanlık işte önceki ligde neye ne kadar istiyordu şu an hatırlayamıyorum da.

Kusura bakmayın biraz uzun ve karmaşık olmuş idare edin artık :D

2. AYIBOGAN

AYIBOGAN User

Şöyle söyliim deniz anasında amiral denizatı 30luk baracuda vudu topu veriyor mesela hepsinde 5 rakip parasına alıyorsun ama 5 rakip parasına
    Deniz anasında = 50 amiral
    Deniz atı = 25 tane 30 luk
    Baracuda = 5 tane vudu
    topunu alabiliyorsun Ve lig atlarsan yada inersen rakip paraların sıfırlanır :) Yani aynı para değişen bişey olmuyor gülle top v.b içerikler değişiyo okdar :D

3. bide deniz atı liginde vudu kıyameti cephanesi var

4. Teşekkürler beyler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.