Karaborsa Takası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-DRAGON-_-s55 tarafından 31 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. etkinlik bitiminde karaborsadaki çubuklar ne olucak harcıyıcam şuanda bibilgi varsa yaza bilirmisiniz teşekkürler kolay gelsin

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam,

Henüz ne ile takas edileceği hakkında bir bilgi gelmedi ancak tahmin ediyorum ki genelde olduğu şekilde gülle ile takas olabilir.

Resmi bir bilgi geldiği zaman gerekli duyuru yapılacaktır.

İyi Oyunlar

karabey37 bunu beğendi.
  3. MusaSOW

MusaSOW User

takas edılmeyecek gecen etkınlık takas olmadı elınde kalacak

4. atlas42

atlas42 User

Bir sonraki etkinlik aynı etkinlik paraları ile olacaksa takas olmayabilir. Bu paralar bir sonraki etkinliğe devredebilir. Ama görünen o ki farklı bir etkinlik olacak ve takas gerçekleşecek.

5. 66hakan

66hakan User

Kau Cim Çubukları, Kau Cim Kutuları ile birlikte Ignis, Aqua, Aer ve Terra Cephaneleri farklı oyun içi nesnelerle takas edilecektir. İlgili detaylar, etkinliğin sonuna doğru açıklanacak. Etkinlik Anahtarları 1'e 1 oranında normal sandık anahtarlarıyla değiştirilecek.

yazıyor zaten etkinlik açıklamasında :)

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Aynen öyle biz de beklemedeyiz bakalım neye dönüşecek, forumu takibe devam ;)

İyi oyunlar.

7. çim cubukları neyle deyişicek acaba açıklandımı elimde patlıcak sandık anahtarı bile almadım sırf hepsi bir alıym diye teşekkürler kolay gelsin

8. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Şu an için bu konuda herhangi bir bilgi yoktur, ilerleyen saatlerde göreceğiz.

İyi oyunlar.

9. ne kadar geçer tahminen bugun kapanırmı karaborsa acaba

10. 1 nisan gün sonuna kadar açık usta ben çubuklara gülle aldım bence sende al açıklama olmaz olsada 1 çubuğa 100 gülle verirler karaborsadaki gibi

11. oyle diyosun da ya deerli bişeyse :) elim gidip geliyo oraya zaten :) ya giderse ya çöp olrsa diye ama ya deyerli bişey çıkarsa

12. çim kutu larına bişey gelimi acaba ala biliceyi bişey yok hiç bi şekilde harcayamıyorum inşallah gelir 500 tane fln var ondanda elimde kaldı

13. cubuklar ne olucagı açıklandı fakat açık bir dille deyil 1.8 yazıyo 1 kau çimcubuga 8 güllemi 80 mi 800 mü nasıl

14. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

1 çubuğa 8 gülle demektir. 1000 çubuk 8000 gülle eder.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.