karaborsa rezaleti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 11 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya arkadaşlar bir etkinlikte bir şey normal olarak neden devam etmiyor her seferinde farklı bir sorunla karşılaşıyoruz insanları strese sokmaktan başka yapılan birşey yok ne sandık alabiliyoruz nede gülle amacınız insanlara parayla birşeyler satmak ise kapatın karaborsayı olsun bitsin dün gündüz oyunda hiç birşey alınmadı sadece dün gece oyuna girdim 15 tane etkinlik sandığı aldım 1 tanesinden bile kabak güllesi çıkmadı şimdi siz şansınıza dersiniz hemen bağımsızlık günü var bugün ve yine aynı rezillik dün gece hariç kaldığı yerden devam ediyor ne gülle nede sandık alınıyor insanlara çektirdiğiniz eziyetler için sizlerin bağımsızlık günü kutlu olsun diyorum sadece..........

2. Son zamanlarda haftasonları sık sık bağımsızlık günü çıkıyor, oyuncular için daha sık event vermek sıkıntı mı oldu acaba ? Bundan herkes fazlasıyla mutlu bence. Herkes etkinlik sandığı alıyor, 15 sandıktan çıkaramayan ilk kez de sizi duyuyorum. Karaborsada bir hata olduğu doğru ama size bunun geçici olduğunu ve rahat alışveriş için yapmanız gerekenleri forumda daha önce anlattık. Forumu takip edin, oyununuzu rahatça oynayın, sıkıntı yaşamayın. Verdiğiniz 15 bin incilik anahtardan gülle çıkmadı diye oyun bu hakaretleri haketmiyor bence. Konu kapalı .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.