karaborsa pazar yeri ittifak salonu alış veriş noktası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 19 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. karaborsa pazar yeri ittifak salonu alış veriş noktası 2 saat acılmıyor. bu yerlerden ürün almaya calıstıgımda oturum süresi doldu yazısı geliyor. tekrar tekrar sayfayı yenileyip ürün almaya calsııyorum bu sorun uzun zamandır var

2. aynen karaborsadan alışveriş yapmak için en az 2 dakika bekliyorsunuz hele ki acil durumlarda bu acil düzeltilmeli anasayfa da pazar, karaborsa çok yavaş işliyor ve hatalı.

3. BüRKüT*

BüRKüT* User

Acayip derecede yavaş.internetim 20mbit.Hızda sorun yok 1080p filmi çok rahat izliyorum lakin gel gelelim karaborsadan 10k futbol topu alana kadar etkinlik gemisi bitiyor.sürekli dönüyorda dönüyor.kaleye tıklıyorum bişey değiştirmek için ayılıncaya kadar haritanın öbür ucundan diğer ucuna gitmiş harita değiştiriyorum yeni yeni geliyor.

CEZALANDIRICI bunu beğendi.
  4. ●ђр●

●ђр● Guest

Az önce gelen resetle beraber farkettim ki karaborsa/ittifak salonu vs. artık eskisi gibi yavaş açılmıyor :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.