karaborsa itemler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZülfikarReis tarafından 22 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sa şu karaborsadaki itemler ( vudu bebeği yenileme büyüsü felan ) bunları en fazla ne kadar günlüğüne alıyoruz çünkü bazılarında 150 gün gördüm de benim bildiğim 20 gün felan olması lazım ?

2. Almak istediğiniz buffun isminin hemen yanında kaç gün boyunca aktif olacağı yazıyor. Yani 160 kristallik olanlar 10 gün 20 kristallik olanlar 24 saat boyunca aktif kalacak

3. e peki bu videoda ki kişi nasıl oluyor da 137 ve 147 günlük almış ??

4. Ben daha almadım ama 10 günlükleri 1 seferlik alıp daha sonra tek seferlikten 150-200 gün almış olabilir yeterli sayıda kristali varsa :)

5. mamı_55

mamı_55 User

Üst üste çıkan etkinliklerde sürekli almış olabilirler ya da betada denediğim kadarıyla sınırsız alınabiliyo. 10bin günlük almıştım hepsinden :D Normal sunucuya kısıtlama koyarlar mı bilemiyorum :)

6. iyi de kardeş bu tekli olanlar da mausu üstüne götürdüğümde 0/10 yazıyor yanı tekli olanları da 10 sefer alabiliyormuşuz üst üste nasıl 150 gün alabilirki anlıyamadım bu durumu :D

7. Direkt oraya 150 yazınca alıyor diye biliyorum ben. Denemedim işte daha. Betada yapılıyordu, Albay denen arkadaş da yaptığına göre, yapılıyor :D Siz denediniz de olmadı mı ki?

8. hayır direk 150 gün yazıp da alamadım çünkü o kadar kristalim yok :D yalnız şöle bi durum var şayet böle bişi varsa o zaman anladığım kadarıyla bunun sınırlaması yok kristali olan 1000 günde olabilir doğru mu anladım o zaman çok büyük bir uçurum olmaz mı oyuncular arasında nasıl nimete sınırlama varsa bunda da olmalı şayet böyle bir şey yoksa beta da görülen şey bir açıksa ve normal server de denenip yapılmışsa o zaman bu arkadaşdan şikâyetçiyim :)

9. Kesin bir şey söylemem doğru olmaz belki de mami_55 arkadaşımızın dediği gibidir (düşük bir ihtimal de olsa yapmış olabilir belki). Yetkililerin cevabını bekleyelim, eğer oyun hatası olduğunu söylerlerse oyuncunun idsini supporta yazın ilgilenirler zaten :)

10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Tam olarak tarihini hatırlamıyorum bir korsan bayrağı günü etkinliğinde alındı , hile falan değil yani. Sadece sistemden kaynaklı hata ve programcılar geri çekmedi fazla kişide olmadığı için.

ZülfikarReis bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.