Karaborsa Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HurricaneyX tarafından 3 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yağmacının ödülündeki balyoz alınıyormu yoksa seviyelendirmemi ve ordaki eşyalar ne ile satın alınıyor

2. ozican2525

ozican2525 User

Taç,sikke ile takas bulunuyor diye duydum

3. UGUЯ-57

UGUЯ-57 User

full zarar değmez almaya

4. Fiyatların hepsi abartılı zaten black frifay zamanı da indirim var dediler paketleri yüksek fiyata gösterip indirimi yok saydırdılar tasarım işiyle uğraşmak yerine artık paketlere tasarım koyup içeriğini azaltılıyorlar ve yüksek fiyatlara satıyolar.Bunlar önemli değil zevk almak için koyduğumuz para önemli değil onu düşünsek para yatırmayız zaten ama biraz daha mantıklı düşünerek oluştursalar keşke şu paketleri .Sikke olmadığı için kıyamet balyozu alamıyorum ve elde etmek için yapabilicek hiçbişey yok bu mantıksızca oluşturulmuş paketlerin ve yağmacı ödülünün bir açığı düzeliceğini sanmıyorum ama dile getirmekte fayda var.Bu arada 239.90 lık paketten iki kere aldım ama hala gözüküyor bi hata olsa gerek. Herkese iyi oyunlar

5. balyoz kaç sikke peki ? hayır yani paket alacağımdan değil 1000er sikke dağıttılar ya bir işe yarama ihtimali varmı ilerde merak ettim

6. Selam,

Sorunuz çözüme kavuştuğu için, konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

7. Yağmacı ödülü neye göre açılıyor? Bende hepsi kilitli.

8. Paket satın aldığında açılacak. Başka türlü göremezsin.

9. Paket olarak yeni gelen paketler dimi?

10. 3. seviye balyoz 12alev fırtınası seviye 3 ve 120 sikke istiyor. yani işe yarıyo ama anladığım kadarıyla ya koddan almış olman lazım ya da işi gücü bırakıp 30 level üstüne çıkman gerekiyor:)

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

12. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

merhaba yağmacı karaborsası için paket çektim ama yulong sikkesi yok gemimde yulong sikkesini nerden kasabilirim ?

144444 bunu beğendi.
  13. Selam,

Yulong sikkesi elde etmek için, 31+ seviyeye sahip olmanız gerekmektedir. 31+ seviye üstünde, sistem gemilerinden ve günlük tekrarlanabilir görevlerden Yulong sikkesi elde edebilirsiniz.

Saygılarımla.

14. Rogi_Fıma

Rogi_Fıma User

Nerden kasabilirim sapkın öncü 50 tane kesiyorum ancak 1*2 tanesinde veriyor.?

~NEON~34 bunu beğendi.
  15. Selam,

Işık Yayan ruhları , etkinlik grup haritası oynayarak elde edebilirsiniz. Oyun başına 45-50 adet Işık Yayan ruhlar kazanmanız mümkündür.

Saygılarımla.

16. yağmacının ödülü ne zaman kapanacak tarih varmı
    karaborsa 4 nisan diye biliyorum ama yağmacı ödülü hakkında bişey bulamadım

17. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

18. balyoz19

balyoz19 User

Yagmacının ödülü kilitli gözüküyor ne zaman açılacaktır tam detaylı bilgisi olan.

19. Bu konudaki paketlerden birini satın aldığınızda hepsinin kilidi açılır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.