Karaborsa Gülle Alımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DrK_DİPSOMAN tarafından 12 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Karaborsadan gülle alıyordum gözüme takldı tam sayı vermiyor yani 10 yazıp 10 bin gülle alıyorum karaborsadan (oda hatalı) dikatimi çekti az veya fazla gülle veriyordu baktım 10.111 güllem vardı 10 bin aldım 20.111 olması gerekirken 17.420 oldu ? Oyun hataları ne zaman düzelecek acaba yada bunun nedeni nedir ? zarar geri gelecek mi ?

2. ZooM

ZooM User

evet bende fark ettim 4 bin gülle aldım 3 bin küsür geldi fakat inciyi 4 bin gülle olarak çekiyor

3. Ben de gülle,anahtar vb malzeme alamıyorum.Nişanları biriktirmiştim.Onları da kullanamadığım gibi oyunu da oynayamıyorum.Sayıyı 1000 üzerinden girmekle başladı sanırım bu sorun.Ama biz oyuncuların bu kadar uzun süredir mağdur olması olacak iş değil

DrK_DİPSOMAN bunu beğendi.
  4. *Merciless*

*Merciless* Guest

sorunlar programcılara bildirildi artık beklemekten başka bir alternatif bulunmamakta umarız en yakın zamanda yama yapılarak düzeltilecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.