Karaborsa Buffları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BUMERANG tarafından 19 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BUMERANG

BUMERANG User

Oyundaki Cilalı Tüfeği Sis Duvarını bizden aldınız. Ama ne karaborsada aldıklarınızı çıkardınız neden geri verdiniz amaç bunları tamamen geri almak mı ? yoksa daha düzen kuramadınız mı bazı gemilerde karaborsa görüp alanlar var biz de neden yok çözemedim bilgi verirseniz memnun olurum.

2. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a bir önceki etkinlikten elinde olanlar var mesela etkinligin son günlerinde alınmış olanlar teskl......

3. ewetkıs etkınlıgınden olan buflarım yenı bıttı ama kara borsada goremıyoprum..

4. gedrof

gedrof User

2-3saat sonra gorunur

5. gedrof bırak 5 lvl i gel yukarlara kasılırız beraber batmaktan korkma imza:kankan :D:D:D

6. gedrof

gedrof User

5lwl ıcın oynuyom oyunu bılıondur kankam:D

7. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Sorunuzu net bir şekilde sorabilirmisiniz? Alınan hangi bufflardan bahsetmektesiniz ?

8. OxyGeN

OxyGeN User

cilali tüfek ağzı gitmiş admin , kristal iade edilcek mi buff geri verilcek mi ?

9. NavySEaL

NavySEaL User

Buffları fazla alan oyuncuların hesaplarından buffların hepsi çekildi kristaller iade edildi en son karaborsada görğnmğyodu oda şuan görünüyor siz bence supporta yazın

10. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

İlk gün oluşan açıktan dolayı geri çekilen buffların/itemlerin karşılığı hesaplara yatırılmıştır. Bu konuda bir sıkıntı yaşıyorsanız lütfen sorununuzu anlaşılabilecek bir şekilde supporta yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.