Karaborsa 2. Kısım tasarimlar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve excutioner*K* tarafından 24 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Forumda etkinlik hakkimda jinix dwan gibi tasarimlarin etkinliğin ikinci yarisinda geleceği soylendi ancak karaborsada tasarimlari görmedim

2. Etkinlik açıklamasında öyle bir açıklama yok

3. ρѕм

ρѕм User

Topladığım ruhlarla ne yapabilirim?
    Lanetli ve ışık yayan ruhları karaborsada harcayarak yeni evcil hayvanı veya 2 no'lu yeni gemi modelini, hatta eski etkinlik modellerini de (Jinx, Dawn, Thranguhl, Morkath) alabilirsin. Bunun dışında etkinlik sırasında Karaborsadan; Etkinlik Anahtarları, Kalp Kırıcı Cephane ve farklı destek öğeleri de satın alabilirsin.

Yok mu bence okuma ve yazma kursuna gitmeniz gerekmekte.Ayrıca bir fm'u belirtmişti 2.aşamada çıkacağını.

4. Sayın INV oyuncusu yermeden evvel ilk önce uyarabilirdin bu 1

Açıklama yapılınca etkinlik başında okumuştum bir dahada okumadım . Uslubunu koru

5. ρѕм

ρѕм User

Bir konu hakkında yorum yapılıcaksa daha önce bilgi sahibi olunması gerekmekte.Oyun oynarken bi sekmede s.s.s tutarsanız kimseye ihtiyac olmadan etkinlik kasabilirsiniz.

İyi forumlar.