Kara Liste Sorunu Yeter Artık Bu Ne İlgisizlik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -Kekum- tarafından 7 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Kekum-

-Kekum- User

Bakın olayı anlatıyorum. 3 Adet kartım var. 1 tanesi kredi kartı 2 adette banka kartı. Hepsi benim adıma kayıtlı. Oyun hesabımda kayıtlı olan kredi kartım. Daha önce ordan ödeme yapmıştım. Ama limit yok. Amiral topları bugün pazarda gördüm ve banka kartından alayım dedim. Çünkü limitim yok. Banka kartıyla ödeme yapıyorum farklı işlem seçtim yeni banka kartının bilgilerini girdim onayladım. Tak. Kara listedesiniz diye bir uyarı çıktı. Sorun bildir butonuna tıkladım. O ekranda o buton görünüyor hemen. Neyse tıkladım. Talep formu oluşturmam gerekiyor. Oluşturdum ancak sadece kullanıcı bilgilerini girebildiğiniz bir form. Derdimi anlatabileceğim bir form değil yani. Forma gelen cevap:

Fiş #566095 – Kapalı

07.07.2014 09:11
    Sorun için teşekkür ederiz. Kredi kartı şirketinden aldıığımız habere göre kredi kartın bloklanmış. Bu nedenle siparişini reddettik ve hesabını geçici olarak başka siparişlere kapadık.
    İyi niyet göstergesi olarak hesabını kredi kartı dışında bütün ödeme yöntemlerine tekrar açtık; böylece sipariş vermeye devam edebileceksin. Lütfen kredi kartı şirketiyle irtibata geçip kredi kartının neden bloklandığını öğren. Sorunu açıklığa kavuşturduğunda, teknik destek ekibimizi iletişim formuyla bilgilendirebilirsin ve böylece hesabını tekrar kredi kartı ödemelerine açarlar.

Ve kartımın bloke olduğunu öğrendim. Çok şaşırdım çünkü devamlı olarak kullandığım kart ve ödeme yapmadan önce de para yatırmıştım. Neyse bankayı aradım. Amiral top alacağım zaten heyecanlıyım çıkmış. Bir bayan çıktı. Kartım bloke olmuş dedim derdimi anlattım nasıl öğrendiğimi yani. Dedi bloke filan değil. Dedim ödemelerde mi bir sorun var falan. Yine sorun olmadığı cevabını aldım. Tekrar tekrar baktırttım. Oyun görevlisinden gelen cevapta diyor ya ''Sorunu açıklığa kavuşturduğunda, teknik destek ekibimizi iletişim formuyla bilgilendirebilirsin'' diye. Bu sefer ana ekrandaki supporta yazdım. İletişim formundan ödeme sorunlarını seçtim. Dedim böyle böyle. Sizin adamınız bana böyle dedi. Kaldırın şu kara listeyi alışveriş yapıcam dedim. Gelen cevanı yazıyorum ;

Selam ,

Karalisteden alınmanız için hangi yolu takip etmeniz gerektiği alttaki linkte anlatılmaktadır:

http://tr.board.bigpoint.com/seafight/showthread.php?p=2225655#post2225655

Saygılarımla,

Caglayan

Gelen cevap bu. Linke girdim.Baktım fiş gönderdim zaten doğru. Ama gelen cevaba göre ödeme sorunları kısmını seçim iletişim formunu doldurmam gerekiyormuş. Benimde yaptığım buydu zaten. Ve bana kendisiyle iletişime geçmemi söyleyen bir link göndermiş oldu support. Durumu anlatan bir mesaj attım dedim siz bana size ulaşmam gereken linki gönderdiniz sorunu sizin çözmeniz gerekiyor. Çünkü ödeme sorunları bölümünden mesaj yolladım ben. Gelen cevap ;

Selam ,

hayır beyefendi oradaki suport biz değiliz ödemelere bakan suporttur

Dedim galiba sorun bende. Bankayı aradım ya. Belki sorun düzelmiştir. Yeni fiş göndermem gerekiyordur. Talep fişini tekrar gönderdim.

Fiş #566101 – Kapalı

07.07.2014 10:54
    Sorun için teşekkür ederiz. Kredi kartı şirketinden aldıığımız habere göre kredi kartın bloklanmış. Bu nedenle siparişini reddettik ve hesabını geçici olarak başka siparişlere kapadık.
    İyi niyet göstergesi olarak hesabını kredi kartı dışında bütün ödeme yöntemlerine tekrar açtık; böylece sipariş vermeye devam edebileceksin. Lütfen kredi kartı şirketiyle irtibata geçip kredi kartının neden bloklandığını öğren. Sorunu açıklığa kavuşturduğunda, teknik destek ekibimizi iletişim formuyla bilgilendirebilirsin ve böylece hesabını tekrar kredi kartı ödemelerine açarlar.

Yine aynı cevap. Adamlar otomatik olarak atıyor cevabı bizim talebimizi değerlendirmiyorlar bile. İşin kötüsü fişe cevap geldikten sonra fiş KAPALI konuma geçiyor. Yani fişe cevap geldikten sonra aslında orada cevapla seçeneği mevcut. Bu fişi gönderdiğin kişiye derdini anlatamıyorsun. Cevapla butonu kalkıyor. Talep halindeykende denedim bi anlatsam derdimi diye ama yok otomatik zaten.

Bende dedimki. Talep formu gönderdim olmadı. Hemde ödeme sorunları bölümüne gönderdim. Adam bana kendisine ulaşmam gereken linki verdi. Fiş yolladık olmadı. Bankayı aradık olmadı. Bende supportun genel sorular bölümüne yazayımda biri çıakrsın bizi bu işin içinden dedim. Anlattım derdimi cevap şu ;

Selam ,

Destek birimimize bu konu ile alakalı göndermiş olduğunuz başka mesaj / mesajlar bulunmaktadır.

Lütfen aynı konu için birden fazla mesaj göndermeyiniz. Eğer böyle yaparsanız sistemimiz sizi reklam botu olarak algılayıp bize ulaşmanızı engelleyebilir.

Bundan sonra tekrar bize yazmanız gerekirse lütfen unutmayın ki, size cevap gönderen destek görevlisinin mesajına "Yanıtla / Reply" yaparak iletişiminizi sürdürebilirsiniz. Devam eden konu için oyun sayfanızdan yeniden mesaj göndermenize gerek yoktur.

Saygılarımla,

Caglayan

Support tarafından üstü kapalı tehdit edilmiş oldum. Gelde delirme şimdi. Ve ödeme sorunlarındada genel sorunlardada yine bu kişi cevap veriyor bana.

İşin komik yanı da şu. Ben kara listeden kalksam bile benim yine o kartla alışveriş yapmam gerekiyor. Yine kara listeye düşücez yani. 1 defa alışveriş yaptım diye kart hesabıma kayıt edilmiş oldu. Şimdi başka kartla alışveriş yapamayacağım. Öyle mi ? Kartların üzerindeki isim soy isimde aynı. Bu nasıl bi müşteriyi koruma politikasıdır anlamadım. Alışveriş yaparken koruma altına giriyorum. Gerçekten şaşkınım. Sisteminizde bi bozukluk var.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Tekrardan supporta yazarak durumu merkez ekibe iletmelerini belirtiniz. Bunu benim belirttiğimide mesajınıza yazabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.