Öneri kar yağma sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 61-_SaGoLeRa_-61 tarafından 6 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler kar yağışını durdurma yolunu buldum.. 1 konu daha açmıştım ama Forum Moderatör 'SİR' yanlış bilgi verdi sorun çözülmemişti buna rağmen konuyu kilitledi.. size anlatayım sorun grafik animasyonlarla alakalı değil.. Ayarlar-Grafik-Gösterge Ayrıntıları bölümünden düşüğü yaptım reset attım düzeldi.. İsterseniz sizde deneyin düzelebilir.. Şimdi sorun çözüldüğüne göre konuyu kapatabilirsin 'Sayın SİR'... Bilmediğiniz konularda da kulaktan dolma sözlerle geçiştirmeye çalışmayınınz lütfen!!!

2. Sir

Sir Guest

Merhaba,

Forumda yardım arayan oyuncularımıza yardımcı olabilmek amacıyla dışarıda olsam bile mobil olarak konuları cevaplıyorum. Sizi fazla bekletmemek için aklıma geldiği şekilde yazdım fakat gösterge ayrıntılarını unutmuş olabilirim. Lakin bazı oyuncular bizim ne kadar elimizden geleni yapıp yardım etmeye çalıştığımızı görmeden sizin gibi iğnelemeye, çamur atmaya ve kaos oluşturmaya çalışıyor. Eğer siz tekrardan bir konu oluştursaydınız efektleri kapattım fakat düzelmedi deseydiniz gösterge ayrıntılarınızı kapatın diye tekrar konunuzu cevaplardık.

Sizi agresif düşüncelerinizle baş başa bırakıyorum ve konuyu kilitliyorum. İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.