Kar Güllesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆ϦϤ☆フЦЛɪØ尺☆ tarafından 21 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kış harıtası bıtırdım fakat kar gullem gelmedı bunla ılgılı suporta yazdım çalışmalar başlatıldı dıyor bır an once halledersenız sevınırım

2. tekir

tekir User

benimde kar güllesi gelmedi, bende diğer dalgaları bıraktım yapmadım, merak ettiğim acaba gelmeyen kar gülleleri geri verilecekmi acaba

3. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

o tarihten bu tarihe kış haritasımı kalır :)

4. aynen bende bitirdim fakat banada vermedi eğer hallederseniz çok sevincez .s

5. arkadaslar otomatige baglamislar ayni cevabi atip duruolar suportlar ben hergun yaziorum adamlar cvp vermiyor bunlari süs diemi goreve getirdiler anlamadm adama soru soruosun cevap verme tenezzulunde bulunmuo nerede artis var koymuslar goreve 1 ay 10 gundur bi haritayi duzeltemediler ne hikmetse suraya dogru duzgun bi aciklama yapamiolar nasilbir yonetim var nasil bir hizmet var anlamis degilim simdi gelir yok milleti kiskirtiyon yazar beylerbeyi benim kimseyi kiskirttigim yok kardesim dogruyu konusuyoruz

Suzukİ_İnazumA bunu beğendi.
  6. yeter artık adam akıllı oyun oynatmıyorsunuz !!! hata üstüne hata !! 4 yıl önce bu oyunda 1 hata bile olmazdı adminler çalışmıyorlar mı hiç ne yapıyorlar !!! yetti artık millette sabır kalmadı ! 2 aydır kale günü de çıkarmıyorsunuz ? işiniz ne sizin anlayamıyorum !!

7. hep aynı cevaplar artık halledın yapmıcaksanız alın kış harıtalarını sizin olsun

PELİTOĞLU©™ bunu beğendi.
  8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

gerekli yerlere ilettik