Kar Fırtınası ve Kanlı Diş

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***bulut*** tarafından 3 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 7 - 4 TEKİ BU GİLDBLADE GÖREVİ İLE İLGİLİ BİR BİLGİ GELDİ Mİ ACABA ? DÜNDEN BERİ BAYA Bİ RESET ATILDI MERAK ETTİK BU GÖREV HATA SONUCU MU YOKSA ? AÇIKLAMA YAPABİLECEK BİRİ VAR MI ?

2. ACABA BU SİSTEM BELİRLİ SAYIDA VCM KAR FIRTINASI KESİLEREK ÇIKIYOR OLABİLİR Mİ ?

3. OutLaw_07

OutLaw_07 User

7-4teki görev verici kaldırılmış.bence bi hata sonucu oldu ya da yapmak istediklerini tam yapamadılar o yüzden kaldırdılar.ama ışıklar için de günlük taç görevi olsa güzel olur :)

4. ben orada görevi başlattım az önce :D kaldırıldığına eminmisiniz ?

5. ben yeni baktım hala görünüyor bende

6. ●ђр● Konu başlığında bahsettiğim npcler lucia calico vs. gibi belli sayıya ulaştığında admiral atıyor mu?

7. recvol

recvol User

vcm gildblade hangi haritalarda çıkıyor

8. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Bu görev vericiler hatadan dolayı görünüyor. Mevcut sistemler arasında görevde istenilen sistemler bulunmamaktadır. İleride gelebilecek yeniliklerle ilgili görevler olabilir.

İyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.