Kar Cephanesi !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •≈кα∂ιяقαℓι≈• tarafından 2 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar ,

Üye ID: 149/36345604

02.01.2017 tarihinde pazardan aldığımız Kar cephaneleri gelmedi .
    Sandıklardan çıkan kar cephaneleri gelmedi.
    Eldeki cephanelerle vurduğumuz Kara koçlar İnci vermedi.

Oyun sorunları bitmiiyor.

2. recvol

recvol User

dün teknik bir sorundan dolayı alınan malzemeler ve gülleler hesaplarda görünmüyordu ama hesaplara yükleniyordu bizler göremiyorduk ondan dolayı malzemelerimiz gelmedi diyorduk daha sonra sorun düzelince hesaplarda görünmeyen malzemeler o anlarda kullanıldığı için bizler hesablarımıza yüklenmedi dedik aslında o malzemeler hesaplara yüklenmiş ve bizim görsellerimizde görünmüyordu kısaca şimdiye kadar bir açıklama gelmediğine göre böyle devam edicez galiba (not şun anada alınan ürünler ve kazanılan inciler hesaplara eksiksiz yükleniyor )

3. Aynı sorun bendede vardı, supporta 5 defa yazdım mesaj. Hepsinde otomatik cevap gibi aynı şeyleri yazdılar durdular. En sonunda sinirlendim biraz sert uslupla yazdım. Demircioğlu şöyle bir cevap yazdı "Sorun olup olmadığı konusunda inceleme yapılması için gereken yerlere iletildi. En kısa sürede sorun varsa gereken yapılacaktır. " umarım sorun artık çözülür fakat henüz hala kar gülleleri hesabıma yüklenmiş değil.

4. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Sorun bilinmektedir, henüz bir geri dönüş yapılmadı, supporttan gelecek yanıtı bekleyiniz.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.