Kaptanlar Birliği

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve asdas333 tarafından 29 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. asdas333

asdas333 User

Kaptan birliğine oğlak haritasınında eklenmesi gerektiğini düşünüyorum eminim benimle aynı fikirde olan arkadaşlarda vardır mojo açıyoruz vesaire birikiyor haritalar yapmakta vakit alıyor direk yada günde belli bi sınırla oğlak haritasıda eklenebilir :D

-onur824- ve arslan18 bunu beğendi.
  2. başak ve oğlak haritası da ekleneceğini bende umuyorum , hatta para ile satın alınanan yeni bir kaptanda oyuna eklenecek daha kısa sürede harita ve görevde yapabilecek sadece beklemek gerek :))

arslan18 bunu beğendi.
  3. Oğlak eklenirse çok güzel olur 20 dalga geçmek zordur

4. asdas333

asdas333 User

zordan ziyade dostum birikiyor vakit harcamak gerekiyor günlük görevdir savaştır vesaire oglağa zmn kalmıyor :D

5. Bencede olmalî başak ve oğlak bitiren kaptan bence yeni bir kaptan yerine sadece ekleseler haritaları 2 tane kaptan yeter yeni bir kaptan fazla olur o zaman tp ve elit puan uçar kolay gelsin...

6. asdas333

asdas333 User

halile katılıyorum bu kadar harita boş boş duruyor günlük sınırı olsun gerekirse ama oğlak mutlaka eklenmeli diye düsünüyorum