kaptan06 dikkatine !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GoldenGlory! tarafından 9 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lütfen kaptan06 bakabilir misiniz sizinle konusmam gerekiyor ne hollanda supportu ne tr supportu bana yardımcı olmuyor oraya mesajin tekrar atın diyorlar kimse bana bir yol göster miyor oynucu hakllarım yok mu benim bu kadar emegimin bir anda bir karsılıgığı yok mu ben bu oyunu 6 şenedir oynuyorum bu mudur karşılıgı lütfen yardım edin ?

2. azrail_333

azrail_333 User

bende hollanda da oynuyorum nickkın nedir öğrenebilirmiyim ?

3. özkantr

özkantr User

derdını tam olarak anlatırsan buradakı admınlerde yardımcı olabılır

4. derdim kendi supportumla dil sorunu yaşıyorum gemim suan sonsuz kapattılmış durumda ve ne hile nede bug yaptım nedeni ise nick degiştigim için gemi satışı denildi sikayet üzerine kendi oyunucuları .gemimi kapattırdı bizim supporta yazdık tekrar acıldı ilk kapatılma süresi 8 aydı ve benimle birlikte 4 5 türkün gemisi kapatıldı hepsini açtırdık o konuda teşşekür ederiz türk supportu yaklasık 15 gün sonra gene kapatıldı gemim ve hesap satısı denildi tr suportundaki yetkili bana hesabı el altından aldınız diyor mail değiştirmek el altından almak mı ? resmen çalımışım gibi davranıyorlar biz bişey yapamayız diyip kendi suportunuza yazdın diyor ? ben hollanda suportuna yazdım konuyu değiştirin terkar atın sizi anlamıyoruz gibi mesajlar attılar ?paymenti tr paymenti tc numaram ile paymaneti çevirdim hiç bir sorun çıkmadı da şimdi yapıyorlar hollanda yaşadıgım için payment hollanda paymentiydi türkiye donüş yaptım tr paymenti çevirdim orda bile türk oldugum için ayrım yaptılar biz sizi holandalı sanıyoruz dediler ... türklerin en güüçlü gemisi oldugum için bizi bölmek için yaptılar oyuncularını koruyan supporta ne yazarsan yaz faydasız fakat hakkımı aramak istiyorum bana yardımcı olacak tek kişi kaptan06 kaldı gibi gözüyor ?

5. Kaptan06 yokki buralarda

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hollandada yaşadınız ve Hollanda supportuna o dilde yazdığınızı anlamıyorlar öylemi? Bahsettiğiniz hesabı satın almışsınız ve ilk sahibide siz değilsiniz. Her ne kadar Tr serverlarında hesap alım satımına iyi niyet gösterere bizler işlem yapmasakta diğer ülke supportları yapmaktadır ve bunda bir hata yoktur zira şirketin GİŞ kurallarında bunun yasak olduğu yazmaktadır. Ayrıca benim dediğiniz hesap 4 kereden fazla el değiştirmiş. Fransa, Belçika , Hollanda son olarak Türkiye. Kaldıki siz support ile iletişime geçtiğinzide sizden bilgiler istendi bir nebze yardımcı olabilmek için ve bilgileri vermezseniz hesabın yeniden kapanabileceği belirtildi. Siz ne yaptınız? Bizlere geri dönüş bile yapmadınız ancak ne oldu ise hesap yeniden kapanınca bilgileri yazmak aklınıza geldi. Kaldıki istediğimiz bilgiler ile sizin verdiğiniz bilgilerin hiç biride bu hesapta daha önce kullanılan bilgilerle uyuşmuyor.

Hakkınızı aramak istiyorsanız bir avukat tutarsınız, avukatınız şirketin legal departmanı ile iletişime geçer gereken işlemleri başlatır. Hesabın açıldığı ilk tarihten bugüne kadar kayıtlı olan hesabın bütün bilgilerini teyit edersiniz ispatlarsınız geminin ilk sahibi olduğunuzu açarlar hesabınızı.

~PL4Y~H4RD~ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.