Kaptan canlılıgı hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -DEXTER- tarafından 4 Ocak 2026 23:47 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -DEXTER-

-DEXTER- User

Selamlar, kaptan canlılıgını 1300 üzerine atabilmek için neler yapmam gerektiği konusunda 1-2 adet sorum olacak.

Birincisi, forumda bulabildigim kadarıyla temel degeri canlılıgı yüksek olanlardan secerek baslamam lazım fakat benim cıkarabildigim maksimim 90 oldu suana kadar sormak istedigim en düşük seviyedeki kaptan en fazla kaç canlılık ile geliyor 99 mu ?

ikincisi, kıyafetler ile alakalı tecrübe ettigim kadarıyla bi kıyafette bulunmayan bi özellik birleştirme yaparken gelmiyor yani diyelim sadece sans ve sadece itibar olan 2 kıyafeti birleştiriyorum - ek katalizör kullanmadan- eğer bi üst seviyede eşya elde edersem gelen ürün itibar ve sans iceren bi ürün oluyor. Şayet bu gözlemim dogru ise 2 adet sadece canlılık içeren ürünü birleştirip daha yüksek oranda canlılıklı bi ürün elde edebilir miyim.

Son olarak, son seviyedeki bi eşyanın canlılık, itibar, sans degeri maksimum kac olabiliyor?

Teşekkürler.

2. PRESTİJ

PRESTİJ User

sandık açarken olası varyasyonları gösteriyor zaten. maksimum canlılık başlangıcı 95. yüksek seviye kaptanlarda canlılık bu başlangıçla orantılı artıyor ve yenileniyor, tam formül nedir bilmiyorum ama deneyimimden yola çıkarak şöyle söyleyebilirim;
    düşük canlılık kaptanda 20 canlılık veren bir ekipman taktığınızda 15 canlılık ekleyebiliyor, yüksek başlangıçlıda bu 40-50 olabiliyor. ayrıca yenilenme hızıda bu başlangıç değeri ile orantılı. size 2 farklı kaptandan örnek vermek istiyorum;

yeşil kaptanın canlılığı daha az ve seviyesi daha düşük olmasına rağmen, mor kaptandan 3 kat daha hızlı canlılık yeniliyor. ikisininde canlılığı sıfıra indiğinde, yeşil 60 puana ulaşıp yengece gidebilirken, mor henüz 20 canlılık doldurmuş oluyor bende.
    kıyafet birleşiminde ise tespitin doğru, ancak çok düşük olasılık ile bambaşka özellik verebiliyor. ayrıca insanlar tılsıma canlılık gelmediğini söylüyorlar, bu da yanlış. tılsıma canlılık gelebiliyor. mor kıyafetleri yukarı atarken mutlaka koruma kullan, aksi takdir de mavi renge düşebilir.
    son sorun hakkında fikrim yok, hiç o kadar ilerlelemedim. sana tavsiyem çok miktarda düşük seviye kaptana sahip olman, böylece daha çok göreve göndererek daha çok exp kazanabilirsin. kaptanları hızlı yükseltirsen görev miktarı azalacaktır, bunun sebebi de canlılık sorunları. temiz bir başlangıç yapmak istersen çok miktarda renksiz 10lvl kaptan yaparak, daha sonra en yüksek değerlere sahip olanları seçip yükselt.

3. -DEXTER-

-DEXTER- User

çok teşekkür ederim detaylı cevabın için.

4. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Cevaplarınız için çok teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.