Kaptan Birliği Hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve UmuTTR01 tarafından 21 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. UmuTTR01

UmuTTR01 User

Son 4 aydır haritacı özelliği için tamı tamına 1400 sandık açtım kaptan sandığı devasa kaptan sandığı vs karışık çıkaramadım suport bana bu konuda en ufak bir şekilde yardımcı olmadığı için gına derecesinde sıkıldım. Basit kıytırık bi sorun evet biliyorum ama olmaması canımı sıkıyordu yaklaşık 18 bin paketlere verdim son 4 ayda ama artık bundan sıkıldım ve oyun hesabımı kendi isteğimle silinmesini talep ettim ve tamamen hesabı sildirdim.Gönül istedi ki devam edeyim ama eski oynadığım seafight değilmiş şuan yöneticiler paragöz 2012de karşılaştığımız problemler 2024te bile devam ediyormuş üzücü gerçekten yaklaşık 15 sunucuyu birleştirmelerine rağmen savaşlada 100 gemiyi geçemedik 4 aydır çekmediğim çile uykusuz geçirmediğim gün olmadı ligde etkinlikte 1.likle yarışıyorum ama gördüm ki oyun yöneticilerin hiç bir zaman oyuncuların tarafında olmamış bu da beni yolun sonuna getirdi Sevgiler Saygılar MELİODAS

ALPEREN-TR bunu beğendi.
  2. Swedyboy

Swedyboy User

Bıraktıysan bıraktın kardeş bize ne bundan ? Her oyunu bırakan buraya yazarsa işimiz var, kimsenin umrunda değilsin, varsa sorun yaz cevaplayalım

3. UmuTTR01

UmuTTR01 User

Yaşım 48 ne ben seni tanıyorum ne sen beni ortamı gerginleştirmenin de anlamı yok soruna gelecek olursak forumda bi çok sorunu dile getirip çözümü suporta yazmakta kararlaştırıp çözümsüz döndük bu bir serzeniş insanın canını sıkan sevdiği bir oyunda gerekli değeri görememesi sen değer görüyor olabilisin göreceli bir durum herkes benim gibi düşünmek zorunda değil aynı şekilde senin gibi de düşünmek zorunda değil ama eleştiri yapmak kötü bir şey de değil eleştiri doğru yola sokar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.