Kapatılan Hesaplar.

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by SHOTGUN, May 15, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SHOTGUN

SHOTGUN User

Kapatılan hesaplara ceza verip gemilerini açsınlar artık ne alyans savaşının nede oyunun zevki kalmadı. yeni gemi açsan 5 yıl emek harcaman lazım amiralin den tut 30 luklarına kalelerinden tut yeteneklerine kadar uraş dur. Etkinlik çıkarıyolar bi canavar 6 bin canı var vur 50 likle. yarım saat sonra gelir bitmişmi diye bakarsın yada gemi kes rampan yok topların yok tabi kesebilirsen bu halde gemi seni kesiyor.

2. aynen bıktım şeref salonunu tek tek casuslayıpta düşman aramaktan

*_*ИİL●APO*_* and SHOTGUN like this.
  3. aynen eskiden yani gemilerin banlanmadan önceki hali süperdi hadi oyuncular bir hata yaptı kimsi ilk defa kimisi 2.3. defa ama bu kadarıda pes oyun artık eskisi gibi eğlenceli değil son 1 kez af edilmeli buda bütün seafight oyuncularına ibreti alem olur bir daha hilr yapan sonsuz ban alır oyunun şuanki durumu ortada

SHOTGUN likes this.
  4. özkantr

özkantr User

hala bu konumu. aralık ayında gereklı uyarı yapıldı. sonkez ve surelı ceza verılıp. aff olmayacagı soylenmıstı. ben de ıstıyorum af gelmesını ama olmayacak seye sureklı ısrar etmenın manası yok

5. BIRAKTI

BIRAKTI User

13/1 e gidiyorum bi posta batırıyorum gemileri.Oradan 11/1 e gidiyorum ve ordakileri de batırıyorum.Sonra mecburen 1 gün beklemek zorundayım çünkü oyuncu yok haritalarda ve olanlarda puan vermiyor.Bir batırdığımı hemen casuslayıp gene batırıyorum.Mecburum çünkü oyuncu kalmadı.Etkinlikte olmayınca haritaların altını üstüne getirsen gene oyuncu yok.Açın gemileri boşaltın sıralama düşürün ama açın sıkıldık artık hergün 3-5 kişi batırmaktan

*_*ИİL●APO*_* likes this.
  6. Tr1 e gelin gemi sayısı bi görün yan haritada bi sistem atıyor gidene kadar bitiyor diğer servırları bilmiyorum ama ancak son af gelirmişderseniz sanmıyorum gelmez ama şuna eminim daha hala hileye devam eediyorlar yeterli biri açık bulmasını birisi onun için hala oyundaki oyuncular hile yapmayın bence yoksa kapanır gemiler ben söyleyeyim neyse kolay gelsin:))

7. genel sorular kısmındaki bir konuyu paylaşayım https://board-tr.seafight.com/threads/pet-acigi.59569/ .bu konudan ve birçok konudan da anlaşılacağı üzere atılan banlar işe yaramakta millet sonsuz ban alırım korkusuyla açıkları kullanmaktan vazgeçmekte.buda demek oluyor ki hiçbir gemi açılmasın ve açılmıcakta zaten.ve kimsede gelip açılsın diye savunmasın.ayrıca daha banlanmayan hileli kişilerde zaten ban alıcaklardır.ki bunun onlarda farkında :)

8. sayın yöneticiler bu akılla artık npc lerin sorularını yanıtlarsınız farkında mısınız bilmiyorum ama oyunun kalitesi baya düştü iyiy gemiler sonsuz kapandı tamam herkes bi ceza çekmeli onda şüphe yok fakat sonsuz olması insanların canını sıktı anlayacağınız canı sıkılıan kişide bi 5-10 yıl veripte tekrardan oyunu sıfırdan başlamak istemiyor o yüzden son defaya mahsus olmak üzeri bir defa daha açın yada süreliye dönüştürün banları en azından oyuna renk gelsin ve insanlar zevk almaya başlasın yoksa dediğim gibi npc lere adminlik yapmaya başlayacaksınız. insanlar belki emek verdikleri oyundan vazgeçecektir fakat yeni gemi açıpta sıfırdan başlamaz başlamak istemez buda sefaight için iyiy bir batış olur saygılar...

Thread Status:
Not open for further replies.