kapanan gemiler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ••SKULL•• tarafından 22 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar sizlere birazbilgi paylaşıcam bot kullanmadım gemim kapandı ıd mi incelenmesi için supporta attım aldığım ilk cevap içler acısı nekadar umurlarında oldugumuzun belirtisi atıyorum

Selam ,

Bahsettiğiniz sorun / durum ile ilgili verebileceğimzi tüm cevapları size verdik.

Maalesef size bu konu hakkında başka bir yardımda bulunmamız mümkün değildir.

Saygılarımla,
    Cavdar
    Bari zahmet edip yazımı okuma gereği duysalardı dimi ve ısrarla gemimi incelemiyolar onlarca bot kullanan gemiler kapanmadı milletin gemisi 500 e yakın harıta var 1 yıl pır topladı botta bende ne harıta ne mojo guverte var bot pc ye kurulu bile değil gemim kapandı arkadaşlar bu oyun oynanmayacakhal almış oyunu brıakıyorum supporta son mesaj yazıp madem incelemiyolar gemiyi sınırsız kapattırcam bu oyun oynanmaz keşke 2. ye tekrar başlamasaydım hakkımı aramak içinde siber suçlar ilgilenirsanırım bu durumla siber suçlara başvurcam benim gibi mağdur olan varsa bot kullanmadan kapanan gemileriniz varsa iletişimegeçin mesaj atın forumdan istnabuldaysanız beraber gidelim şikayette bulunmaya

Bence gemimin kapanma sebebi 24 saat yakın süre onlıne kaldım oyunda sandık actım pırıltı topladım tasaırm kestim vs.vs. ama bu sure zarfında 1mılyon ruh yiyici kastım ve birokadar da inci etkınlık yapmışlaretkınlıkte kasıldık diye kıskanıp gemimizii kapıyolar ben bot kullanmadam elimle kastığımı ispatlayamıyorum bunların botsistemleri falanda yok şikayetle gemi kapatıyolar birde tanıdık varsa değmesin keyfime

bu konuyla ilgili https://sibersuclar.iem.gov.tr/iletisim.html burasımı konuya müdavil olur emni değilim ben buraya şikayetimi mağduriyetimibildiridm daha detaylı bilgisi olan paylaşssın kredi kartı extralarını cıktısını alıp goturcemharcamalarımı gostercem ve eğer bigpoint yasal bi kurumsa davacı olucam

-onur824- bunu beğendi.
  2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

gemileri kapananlari ilgilenecek sadece support ve genel merkezdir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.