Kalp Kırıcı güllesi sorunu hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve lPowerhipts tarafından 9 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Gece gündüz Ladon, Typhon vuralım, Antik nişan kasalım. Mini oyunları yapmak için Karaborsa'dan kalp kırıcı çekmek isterken 1000 gülle yerine 309 gülle gelsin. Teşekkürler Seafight.
    -Ben bu açıkların ve sorunların kasti olarak yapıldığını düşünmekteyim. Etkinlikten yaptığımız karı geri almak için. Kusura bakmayın ben illa para verip gülle almak zorunda değilim.
    -Millet çatır çatır taş bugu yapsın, bot gemileri fink atsın haritalarda, etkinlik açıklarından faydalanan gemiler bann yemesin. Biz yapsak direk bannlanır gemimiz.
    -Oyunda artık hiçbir şey düzgün gitmemeye başladı. Sonun habercisi sanırım.
    -Konuya sadece yetkililerin cevap vermesini ve geçici cevapların (Örn. Supporta yazın veya programcılar konu üzerinde çalışıyor.) verilmemesini bekliyorum. En kısa sürede problemlerin çözülmesini rica ediyorum.

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Kusura bakmayin da ne support nede herhangi bir adminin bu hatalardaki durumu degistirmesi mumkun degil sizinde bildiginiz gibi olusan hatalar ve sorunlar uzerinde calisiyorlar lakin iste inanmak istemiyorsunuz.. bug yapanlar tespit edilerek kapatildi kapatilmaya devam ediyor.. id numarasini supporta gondererek bahsettiginiz oyuncularin hesaplari kontrol edilebilir..konuyu kapatiyorum bize yeni bilgi geldiginde zaten forum uzerinde aciklamasini yapacagiz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.