kalp kırıcı gülle ve etkinlik anahtarları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ZülfikarReis tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle selam birşeyi mantığım algılamaz allah aşkına bana şunun açıklamasını yapabilirmisinz ödeme kısmında kalp kırıcı gülleleri ve etkinlik anahtarlarının kaldırılmasının sebebini sorabilirirmiyim neden karaborsa kapanana kadar ödeme kısmında kalmıyor? ve neden bunlar kalkıyorda lanetli ruh ışık yayan paketleri kalkmıyor yav ne biliyorsunuz belki son güne kadar incisine dokunmayıp para ile etkinlik anahtarı alacak kişiler olacak ki başta ben paramı denkleştiremedim ve kaçırmış oldum ama kaldırılma mantığını bir türlü çözemedim sonuçta gene seafight kazanmıyor mu orda dursa nolcak ? lütfen bu sorduğum soruya mantıklı bir cevap verirseniz sevinirim ayrıca supporta yazdım neden kaldırıldı die otomatik cevap yolladı sss kısmına bakın die oraya da bakıyorum bir şey yazmıyor:)

2. Supporta mail atar atmaz otomatik cevap gelir sonra yetkili birisi cevap verecektir mutlaka

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

şuan aktif görünüyor.

Vamos bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.