kalemi amiral topumu?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***_007JBond_*** tarafından 7 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba bi kac soruk olucak. Şimdi gemide 1 milyoj küsür inci var. Bununla amiral topumu alayim yoksa kalemi açayim. Toplarim full ekit seviyem 14. Hesaplamasinida yaptim.

Orta kalede 5/6 sekstant + 5/6 barutluk toplam 1.031.250 inci yapiyor kale gününde.

Yoksa hepsine amiral topumu alayim? Hangisi daha faydali olur.

2. konu güncell

3. amiral topu al ışık tılsımına gir

4. Evet beyler baska öneri, hpotter vs. Bi yardım edin

5. topların full de amiral topun kaç tane ? mesela 50 amiral alıp sekstant barutluk 3 e kadar getirebilirsin. öbür taraftan 100 amiral alırsan atışların 200 artıcak zaten ep tp cabası. hiç amiral topun yoksa 100 tane amiral topu al kesinlikle keyfine bak. hem kale indirimi yeni çıktı, bir sonrakine kadar incini kasmaya uğraşırken ep tp den yoksun kalmamış olursun. sen söyle bi kaç amiralin var topların nasıl

Son düzenlenen: 7 Ağustos 2014
  6. Ilk önce eğer 6 değilse rampayı 6 yap sonra 100 tane amiral topu al.

Son düzenlenen: 7 Ağustos 2014
  7. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam arkadasalr

yeni olan arkadaslara yardimci oldugunuz icin tesekkur ederiz.

8. 5 tane amiral, 124 27.5lik, 10 tane 30luk, gerisi 25 lik.

100 tane amiral ne kadar vuruş arttırır ki. Sekstant ve barutluk bence daha cok arttirnazmi???
    Rampam 5 su an baska şeyleri gelistirmeden onu 6 yapmayi dusunmuyorum

9. Sana tavsiyem 25 liklerden HEMEN kurtul yerine amiral al ayrıca yinede sen bilirsin ama rampanın 6 olması sana çooook avantaj kazandırır(200 elit köle ile birlikte) tecrübeyle sabittir ;)

10. hmm tmm çok saol 25liklerden kurtulmayı düşünüyorudm zaten.

11. simdi iyi dinle yine anlaticam bak. elit toplar 200 elit kole ve rampa 5 ile 2.95 saniyede sikar. eger rampayi 6 yaparsaniz 2.7 saniyede sikarsiniz bu da size birim zamanda yuzde 8.4 atis artisi saglar. simdi sen soyle rampa miymis sekstant barutluk muymus? obur taraftan hic amiral topun yokmus. hem onlarca 25lik topun var. 100 amiral alirsin vuruslarin tam 200 artar ep tp felaket kasarsin felaket. sinifin artar tasarimin hasari da artar. menzilin de normale gelir.

12. rica ederim başka sorun olursa buradayız ayrıca hpotter sana açıklamasıyla anlatmış benim dediklerimi :)

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
  13. tmm dır çok saol
    sanada teşekkürler :)

14. rampanın etkisini daha iyi açıklayan görmedim övünmek gibi olmasın ama :D :D
    ne demek hep burdayız varsa sorun :)