Kalelerim Nasıl olmalı

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve kadir tarafından 12 Ağustos 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kadir

kadir User

Merhaba arkdaşlar zayıf bir gemim var geçen etkinlikte biraz inci kasmıştım 3 milyon kadar gülle rampasını seviye 6 yaptım tamiri seviye 5 yaptım geriye 2.5 miilyon inci kaldı kaleler resimdeki gibi sizce bu inciye hangi kaleleri açayım hazır kale indirimi varken
    https://imgyukle.com/i/reVfdU

2. rampayı yükselt yada kıç kalesinden top yeri aç

3. Orta kaledeki isabet olasılıgı kritik isabet olasılıgı ve top hasarı kısmı
    Burun kalesinde gülle rampası hasar önleme ve salma omurga
    Vudu kalesinde kaçınma veren var o
    Silah güvertesinde tersane marangozu şeması
    Kıç kalesinde kıç bodoslaması ve top yeri
    Mürettebst güvertesinde yavuz sayman ve hp onarım
    Bana sorarsan bunlar öncelik ve önemli olan şeyler kasılmak için

4. rampa, hasar önleme ,barutluk,usturlap,top deposu,yavuz sayman bunlar kasılman için sırasıyla. hepsini 10 yapamasanda hepsini 6 7 yapmaya çalış

5. okankara68

okankara68 User

hocam benim gemide hemen hemen böyle zayıf dedğiniz gibi bende kale yapacağım ama bunları kaç seviye yapayım mesele rampayı seviye 10 mu yapayım yoksa hepsini yavaş yavaş 6 felanmı yapayım

6. benim dediklerim sana :D

7. kanka rampa en önelisi en az 6 yapman lazım onu sonra topların iyise eğer top yerini 4 yada 6 yap , normalde zırh lazım on kaleden fakat hasarın yükselirse daha rahat kasarsın o yuzden :rampa top yeri ve orta kaleden isabet olasılığını arttırmaya bak

8. orta kalede kritik olasılığı barutluk ve isabet acılması gerekenler eğer tek te acacaksan. indirim gelmeden once benim kalelerim : rampa 8/10 ,orta kaleden isabet barutluk ve kritik 5/10, kıç kalesinde top yeri 4/10 sadece bunlar vardı böyle kasıldım yeterliydi

9. kadir

kadir User

arkadaşlar benm toplar çok kötü sıradan bir gemi vuruşum zayıf 270 civarı da top yerim var top yer iaçsam bile sağlam top koyamayacağım o yüzden karasızım top yeri genişletme konusunda

10. ışık tılsımında her npc ye 1 atış yap bırak elit top veriyor 1 saat kadar dur her gördüğüne sık batırabılırler seni ama en rahat orda top kasarsın kristalde verir

11. 270 derken 270 bin mi

12. kadir

kadir User

270 tane top takabiliyorum :)

13. kanka ısıkta git vur gemilere top kasarsın 1 saatte 1000 tane flan top alırsın dünya yaran acı veren falan

14. top yeri al bence kaledende 350 falan top yeri yap

15. Öğrendik öğretiyoruz

16. Bana kalırsa gülle rampasını fullemeye bak önce hatta hepsini fulleyerek git ışık tılsımında kasıl seviyen yükselince behemothda. 13 15 arası garitalarda drakir hrell de kesebilirsin. Etkinlikde kovalaybilirsin özgürlük vs

17. reis bence 15 levelden yukarı kasma ısıkta kasıl durmadan etkinlik dısında top ve kristal kasarsın yetenekleri fullemen kolaylasır. behede kasılmak karlı değil cidden ısıkta 200 bin darbede 800 inci alırken behede 750 bin darbede 2200 inci alıyosu nve cok hasar yıyon ana gemi geç cıkıyo yetenek ve akle fullemeden cıkma level ben yaptım bi hata level aldım pişmanım :D

18. reis oyuna girince yaz

19. Çalışmaktan oyuna giremiyorum bi dizen oturtursan akşamları başlayacağım tekrardan

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.