Kalelerde 4. Slot

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ tarafından 30 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyun seviyesi gittikçe yükseldi bazı özellikleri bir arada kullanamıyoruz örneğin dp ile hız yada hızlı tamir ile taktik kitapçığı. kalelerdeki bölüm 4 lenirse iyi olur bence.

2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

isteginiz not alindi iletilecektir.

3. Katılıyorum arkadaşa.

4. bencede süper olr oyun bunu kadlrır

5. umarım olur sürekli değiştir falan olmuyor böyle

[亗☆*by~BARON*☆亗] bunu beğendi.
  6. kesinlikle fikrim olmaması yönünde

ZELFOREN-TR ve ***_007JBond_*** bunu beğendi.
  7. maestro

maestro User

geliştir geliştir nereye kadar incimizle şavaşalım geliştirme ekleye ekleye seafight savaşmamızı istemiyor sanırım!

8. Mekanci47

Mekanci47 User

hacı bence direk tüm kaleler açık olsun.şimdi 4 ü istiyosunuz sonra 5 i isticeksiniz sonrada 6 yı isticeksiniz sonrada tamamını.kökten çözelim hepsi açılsın :D eğer 5 te gelsin demicekseniz 4.slotu destekliyorum :D

9. eğer 6 yeri açabiliyorsak slotlar 6 bile olmalı bence sonuçta tamamı açık olan arkadaşlarımız var :D

10. TR34

TR34 User

bence hepsini açsınlar.şahsen hepsini 6-6 yaptım o kadar.ikide bir değiştir değiştir canımız sıkılıyo :D

11. öbürleri çok fazla önemli değil. ayrıca yıllardır 2 idi sonradan 3 oldu. şimdilik 4 olması gene iyi. fazla beklenti içinde olmayın 4 bile olursa şükredin :)

12. bencede olmalıdır ama bu gidişlede hepsini açıcaklar gibi :D

13. destek verin arkadaşlar bir an önce yapılsın gemiler uçsun :)

14. 4 olması güzel olur hem darbeyi hemde hızı aynı anda kullanabiliriz ve hem tamiri hemde kritik atışını çok iyi olur :)

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ ve -onur824- bunu beğendi.
  15. L_İNFAZCI

L_İNFAZCI User

Kalelerin 4 slot olması gerekli artık bu öneriye katılıyorum.

16. yüksek ihtimal ilerleyen zamanda çıkabılır. zaten şuan hemen hemen herkezin tüm kaleleri açık ondan en Son seviyedeler Kalelerde